Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

במשך תקופה ארוכה היתה לי בעיה בחיישן החמצן הקדמי (חיישן למדא) ברכב, 2 מוסכים שונים (עם רצון טוב אך כנראה מחסור בידע) ניסו לטפל בבעיה, בלא הצלחה - ונתנו לי הצעות מחיר גבוהות על החלפת החיישן.

עד ששמעתי מחבר במשרד על מוסך רון - הבנה גבוהה ברכבי סיאט ופולקסווגן - מחירים הוגנים וטיפול טוב. אז ניסיתי - רון הסביר לי על הבעיה בפירוט, הראה לי את קריאת התקלות במחשב וכיצד נטפל בהן. התקין לי חיישן חמצן מקורי במחיר הוגן (שהוא מצליח לאפשר עקב ייבוא אישי של החלק).

קשה למצוא בימינו מוסך טוב, עם הבנה גבוהה ברכב שלך, הרגשה של הוגנות ושניתן לסמוך עליו, ומחירים הוגנים. אז אני ממליץ.

• תוכן חדש...