Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אז ככה, לאשה נרכשה פונטו גרנדה ידנית שנת 2008 עם 160,000 ק"מ.

נוסעת ומרגישה מעולה, עברה יישור קו ענקי עם קניית הרכב הכולל

שמן מנוע

שמן ברקס

תושבות מנוע וגיר

נוזל קירור

טרמוסטט

פילטר אויר \ מזגן \ שמן

פלאגים

טיימינג + משאבת מים

רצועת מנוע

כל החלפים הינם מקוריים של פיאט או OEM, לא חסכתי שקל על הרכב.

גיר + קלאץ נעשו במורשה חודש לפני רכישת הרכב אצל הבעלים הקודם.

עם כל זה, עדיין יש רגעים שממש קשה לשלב את ההילוך, כשאני מנסה לשלב הילוך אני ממש נתקל בקושי להכניס את הידנית להילוך המתאים.

אין שום רעשים של חריקות או משהו וכמו שאמרתי הקלאץ חדש מקורי אז לא נראה לי שזה קשור אליו, פשוט ממש קשה להכניס את ההילוך.

יש למישהו רעיון? יכול להיות תושבות\בוקסות של הידית הילוכים? מה לבדוק? מאיפה להתחיל?

פורסם

המון פעמים משתמשים בפיאט בשמן גיר לא מתאים. אמרת שהחליפו קלאץ, בדוק איפה נעשה הטיפול ובאיזה שמן השתמשו אם החליפו, בפיאט זה חשוב.

פורסם

כרגע לא נבדקה על ידי בעל מקצוע.

כשהחליפו גיר וקלאץ [במוסך מורשה פיאט - לא זוכר כרגע איזה, אני חושב בנס ציונה] אני רוצה להאמין ששמו את השמן המתאים.

בעיקרון אני אישית מרגיש את זה יותר בשלישי ושני, חברה שלי טוענת שזה גם בשילוב רברס.

אני חושב שאני יתחיל עם בדיקה של בסיס ידית ההילוכים לראות שהכל תקין שם ומשם נתקדם להחלפת נוזל גיר.

יש המלצה לאחד? אם אני זוכר נכון ההמלצה היא 75w80 GL-4

• תוכן חדש...