Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו לגונה מנוע 2000 מודל 2003. האוטו בסדר גמור, אמין ואני מאוד מרוצה ממנו.

מאילוצים אישיים שונים (גרושה + 3 ילדים) אני מתחזקת את הרכב ב"תחזוקת שבר", כלומר מטפלת רק כשיש בעייה שמחיייבת הוצאה. בכל שנה המוסכניק שלי עושה טיפול שנתי ומעביר לי טסט בלי בעייה.

די מזמן בן זוגי מעיר לי שהצמיגים ברכב שלי "גמורים" וכדאי להחליף. אני אומרת לו שחבל על ההוצאה ושהרכב עבר טסט לפני חודשיים-שלושה.

אתמול בן זוגי נדנד והראה לי מודעה של אוטו דיפו למבצע ממש זול על צמיגים - רק 175 ש"ח לצמיג . יש לי ברכב צמיגי GOODYEAR במידה של 205.

אני מצרפת צילומים של הצמיגים שלי שהם מפירמה טובה מאוד לפי מה שאמרו לי - האם באמת הצמיגים לא טובים ועדיף לי ללכת על המבצע של אוטו דיפו ביום שלישי? איך איכות הצמיגים שהם מציעים?

הבנתי שצמיג בגודל דומה מאותה פירמה שלי GOODYEAR עולים כפול ממחיר זה ומחוץ לתקציב שלי....

אז הדילמה - להשאיר את הישנים או להחליף לחדשים זולים מפירמה לא מוכרת ?

הנה צילומים להמחשה :

IMG_20160219_130003.jpgIMG_20160219_132257.jpgIMG_20160219_132326.jpgIMG_20160219_132343.jpgIMG_20160219_132404.jpgIMG_20160219_132425.jpgIMG_20160219_132434.jpgIMG_20160219_132444.jpg

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי רונית, הצמיגים שלך גמורים ברמה מסכנת חיים. יש לך 3 ילדים ואת לא רוצה לדעת מה יקרה כשיתפוצץ צמיג.

בעוד 50 שקל לצמיג את יכולה לקנות צמיגים מאיכות טובה פי כמה מהצמיגים הסיניים באוטודיפו.

אני הייתי מוריד מהאוכל שלי בשביל זה ובשביל בטיחות הילדים שלי. אם בכל זאת חסר לך ה 200 שקלים האלו, עדיין עדיף לקנות את הסיניים מאשר להשאר עם הצמיגים הנוכחיים שלך.

המוסכניק שלך מסכן אותך כאשר הוא לא מעיר לך על הצמיגים בכל שנה שהוא "מעביר" טסט , מציע לך לעבור מוסך בדחיפות, יש עוד מוסכים ש "מעבירים" טסט אבל לפחות מעירים על ליקויים בטיחותיים.

Miata ND2

פורסם

שמדובר על בטיחות לא מתפשרים (בלי היסוס) במיוחד שיש ילדים שאת מסיעה.

אני מבין שיש מצוקה שדוחה דברים -אבל זה חייב לבוא על חשבון דברים אחרים, לא בטיחות.

כמובן צמיגים מסוכנים. להחליף במידית. עדיף אפילו משומשים מאשר אלו. יש לפעמים מציאות. ראיתי כמה

צמיגים חדשים שיורדים מרכבים חדשים (פחות משנה) עקב החלפת חישוקים.(הבעיה שצריך להיות מקושר)

פורסם

אין פה שיקול בכלל את חייבת להחליף צמיגים, אני לא מבין איך את מעיזה להגיד שזה חבל על ההוצאה אבל אם חס וחלילה יקרה משהו את תצטערי על זה.. בקיצור בבטיחות לא חוסכים עוד 500 שקל לא יעשו אותך עשירה ואני ממליץ לקנות אך ורק מותג מוכר ולא סיני!

פורסם (נערך)
ושהרכב עבר טסט לפני חודשיים-שלושה.

[ATTACH=CONFIG]451996[/ATTACH]

:shock2:

איך לעזאזל צמיג כזה עובר טסט? (לא שהאחרים במצב מרנין).

מעלה מחשבה על שאר התחזוקה של הרכב והקומבינות לכאורה שמסדר המוסכניק שלך כדי שהרכב יעבור טסט.

בנוסף, האם את מקפידה על לחצי ניפוח תקינים?

חד משמעית להחליף את כולם, מיידית! את וילדיך נוסעים ברכב על זמן שאול.

המידה המלאה היא 205/55R16?

מדובר במידה מאוד נפוצה ולא יקרה במיוחד. אפשר לרכוש צמיגים נורמלים (ולא הסינים שמציעים באוטו-דיפו) תמורת כ-260 ש"ח לצמיג ומעלה.

כפי שנאמר ההשקעה היא לטווח ארוך והיא מהחשובות ביותר שיש באחזקת רכב שכן 4 חתיכות הגומי האלו הם מה שמחברות את הרכב לכביש.

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=6&aspectRatio=13&width=18

אם אין כסף לתחזק את הרכב לפחות ברמה מינימלית, אז למכור את הרכב ולעבור לתח"צ.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אוי ואבוי ליושבי הרכב שצמיג כזה מותקן בו בזמן תאונה.

התמונה שבה רואים את סיבי הברזל בתוך הצמיג היא לא פחות ממזעזעת.

חובה עליך (לא כדאי ורצוי!), חובה! להחליף לצמיגים חדשים. את מסכנת את עצמך, את הילדים שלך ואת שאר משתמשי הדרך.

אם בוחן תנועה יעצור את רכבך, הוא יוריד אותו מהכביש ואת תקבלי קנס של 1000 ש"ח (שאותם יכולת להשקיע בצמיגים).

וזה עוד במקרה הטוב. במקרה הרע, תלמדי איך נראה אמבולנס של מד"א מבפנים אחרי תאונת דרכים שנגרמה בעקבות פיצוץ של הצמיג ואיבוד שליטה.

יפה שאת שואלת כאן ומתייעצת אז אני מקווה שתרוצי לפנצריה הקרובה ותרכשי צמיגים במהירות.

פורסם

באמת תודה לתגובות המהירות - האמת הפחדתם אותי מאוד ! זה בסדר לנהוג בזהירות עוד שלושה ימים ?

אני חושבת שאגיע ביום שלישי למבצע הצמיגים שבמודעה של אוטו דיפו כי זה נראה באמת זול וזה מקום מסודר.

לפי המודעה הם גם נותנים כלול התקנה ואיזון בחינם.

ועוד שאלה למומחים פה :

המידה של הצמיגים היא כמו שנאמר - 205/55/16. ראיתי במודעה שבמחיר 175 לצמיג יש את המידה הזו.

מה עדיף מהפירמות שבמודעה, בהנחה שאוכל לבחור : COMFORSER, DELINTE,AUTOGRIP,FULLWAY ?

IMG_20160219_130003.jpg

פורסם

אף אחת מהאפשרויות אינה מומלצת.

לעיתים אוטודיפו מציעים צמיגים מחברות מוכרות (בדר"כ מישלין) ללא מע"מ ואז המחיר עשוי להיות יותר טוב ממקומות אחרים.

כל צמיגיה נורמלית כוללת במחיר הצמיגים התקנה ואיזון (וגם החלפת ונטיל).

מאיזה אזור את בארץ?

פורסם

מזעזע ביותר.

אני חייב להגיד אבל שהתגובות של פותחת השרשור לא מפתיעים. רוב האנשים לא באמת יודעים או מתייחסים לחשיבות של צמיג תקין.

אבל במקרה הזה זה מזעזע ומלחיץ ברמה גבוהה. תגרדי את הכסף ותחליפי אותם, דחוף.

אני לא חושב בכלל שיש ויכוח על שעדיף צמיג סיני מאשר צמיגים כאלו, אבל אם יש אפשרות אז מן הסתם עדיף מותג נורמלי.

• תוכן חדש...