Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אפליקציה להשמעת מוסיקה מיוטיוב (אם תתמוך בשירותים נוספים, כגון vimeo או dailymotion, מה טוב), שתוכל לרוץ ברקע עם מסך כבוי (מה שקליינט ברירת מחדל מן הסתם לא יודע לעשות, ללא פגיעה באיכות הקול, ואם תחסום פרסומות, בכלל טוב (אין רוט לטלפון, ולא יהיה, אני עקרונית נגד זה).

תודה לממליצים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תנסה את NewPipe יש לה כמה אפשרויות נחמדות להאזנה ברקע בלי תצוגה ועם אפשרות להורדה אוטומטית לשמיעה ב OFFLINE, מהירה וקלה, עובדת מצויין גם על מכשירים איטיים, ובלי פרסומות !!!

פורסם

היא עדיין מפסיקה כשחוזרים למסך הבית.

אני רוצה משהו שימשיך לרוץ ברקע, כמו נגן מוזיקה, אבל יתחבר ליוטיוב, וינגן פלייליסטים משם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חרשתי את הרשת בניסיון למצוא אפליקציה כזו לאנדרואיד של החברה ונחלתי כישלון. נראה שפשוט אין כזו ואם יוצאת היא מורדת תוך זמן קצר מהחנות ככה שצריכים להיות עם היד על הדופק.

מצחיק שדווקא באייפון יש לי כמה אפליקציות שעובדות פרפקט.

פורסם
אני מכיר ומשתמש לפעמים בTubeMate

עוד הפעם, אני מחפש לא להוריד (בשביל זה יש Videoder), אני מחפש לנגן ברקע/עם מסך כבוי

פורסם
היא עדיין מפסיקה כשחוזרים למסך הבית.

אני רוצה משהו שימשיך לרוץ ברקע, כמו נגן מוזיקה, אבל יתחבר ליוטיוב, וינגן פלייליסטים משם

אז פיספסת משהו - בבר העליון יש אייקון של אזניות - play in the background. תלחץ עליו

פורסם

נגן חיצוני בשביל סרטים יש לי.

השאלה היא שוב פעם, האם יש אפליקציה, כמו זו של יוטיוב, שתאפשר ללחוץ על כפתור בית/לנעול את המסך, והסרט ימשיך להתנגן ברקע.

Eco99fm מעדיף שלא, לא שומע מוסיקה ישראלית

פורסם (נערך)

viral pro

תתחדש ותהנה :)

עריכה -

בגרסאות החדשות האפשרות לניגון ברקע הוסרה

background play removed from this app due to Terms service of API .

כנראה שיוטיוב עפים על כולם

עריכה שניה

תשתמש בפיירפוקס לאנדרואיד - ניסיתי הרגע

עובד גם במסך נעול וגם בשימוש רגיל בנייד

עריכה אחרונה על ידי elik0

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה לא שהפיצ׳ר חסר - זה יוטיוב שלא מאפשרים באפליקציה ובמסגרת הTerms of use של הנגן והAPI אוסרים את זה בצורה מפורשת.

לכן אפליקציות קמות ונופלות אבל לא נשארות יציבות עם הפיצ׳ר הזה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תשתמש בפיירפוקס לאנדרואיד - ניסיתי הרגע

עובד גם במסך נעול וגם בשימוש רגיל בנייד

תודה!

זה באמת עובד.

פורסם

יאפ , גם בiOS ה״טריק״ הכי טוב הוא שימוש בספארי.

פשוט נגנים האלו המערכת הפעלה לא נוגעת והם מקבלים את ההתנהגות הדיפולטיבית (תומכת ניגון ברקע)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Firetube מצויינת.

מאפשרת ליצור רשימות השמעה, מעבר בין שירים בתוך אלבומים,

וכמובן ניגון ברקע שמסך המכשיר מכובה או בהפעלת אפלקציות אחרות.

אני משתמש בגירסת הפרימיום 1.3.6.

• תוכן חדש...