Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב..

בשעה טובה התחדשתי באקסנט 2004 מנוע 1.5.

ברכב הנל אין אופציה לביטול כרית האויר בצד נוסע ואני רוצה להסיע את הילד שלי בעריסה במושב זה. מה האופציות הקיימות בפניי? אין לי בעיה שכרית האויר אצלי גם לא תעבוד. האם ניתוק פיוז כרית האויר יספיק בשביל שהם לא ייפתחו? או שאני חייב לפתוח את הכרית ולנתקה מהקונקטור החשמלי?

תודה.

פורסם

והפיוז הזה לא עשוי לנטרל גם את קדם-המותחן של החגורה, שלא לדבר על קדם-המותחן וכרית האוויר בצד הנהג? ומה קורה כשמישהו יושב שם במקום הילד?

אולי עדיף לערער על עצם ההנחה שחייבים להסיע את הילד במושב הזה, שהנסיעה בו מסוכנת בהרבה בלאו הכי, גם לילד וגם לנהג?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני בהחלט לוקח את כל השיקולים הבטיחותיים בחשבון אך חשוב לי נכון לעכשיו כן להסיע את הילד בעריסה בצד הנוסע כך שאני כן רוצה לבטל את כריות האויר. אשמח להתייחסות אם ניתוק הפיוזים האחראיים לכריות האויר שאלה 2 פיוזים 10 אמפר ו 15 אמפר אכן יבטלו את יציאת הכריות במצב של חס וחלילה אירוע שהכריות ייצטרכו להיפתח. נכון לעכשיו שלפתי אותם אחוצה ונורת כריות האויר לא נידלקת אפילו על חצי סוויץ. האם זה מבשר שיש לסמוך על כך שהכריות אכן מבוטלות? לא אניח את ילדי במושב עד שאין לי פה תשובה וודאית לעניין אז אודה להתייחסותכם בענין הפיוזים הנל...תודה.

פורסם

לדעתי זה כמו במאזדה 2, שנת 2009. גם שם אין לך אפשרות לנתק כרית אוויר בצד הנוסע-תאמין לי הפכתי את כל הרכב.

מבדיקה שערכתי, מסתבר שבמאזדה יש חיישן כח שבודק את המשקל על הכיסא- אם זה מתחת ל25 ק״ג, כרית האוויר לא תופעל במקרה של תאונה חלילה. נראה לי אישית פחות אמין מפשוט לכבות אותה, אבל זה מה יש.

חפש באינטרנט, אולי ביונדאי אקסנט זה עובד על אותו עקרון.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם
לדעתי זה כמו במאזדה 2, שנת 2009. גם שם אין לך אפשרות לנתק כרית אוויר בצד הנוסע-תאמין לי הפכתי את כל הרכב.

מבדיקה שערכתי, מסתבר שבמאזדה יש חיישן כח שבודק את המשקל על הכיסא- אם זה מתחת ל25 ק״ג, כרית האוויר לא תופעל במקרה של תאונה חלילה. נראה לי אישית פחות אמין מפשוט לכבות אותה, אבל זה מה יש.

חפש באינטרנט, אולי ביונדאי אקסנט זה עובד על אותו עקרון.

גם ביונדאי אקסנט קיים חיישן תפוסה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלך ברכב המשקל המינימלי שמדווח למחשב כריות האוויר שמישהו יושב הוא 15 קילוגרם. אין לי תשובות מוסמכות לשאלתך.

איזה כייף לי :)

פורסם

קשה להאמין שתינוק עד גיל שנה (ואפילו מעבר) ישקול, יחד עם הסלקל, 15 קג או יותר, אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל.

בסופו של יום, זה שיקול אך ורק שלך, אבל אני הייתי שם אותו מאחוריך- יותר בטיחותי וללא שום ספקות.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

• תוכן חדש...