Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום!

שאתם עושים רוורס איך אתם יודעים כמה מרווח נשאר לכם מאחורה? אני מדבר למצב שאתם מגיעים לפחות מחצי מטר מרווח מעצם כלשהוא מאחורה, איך אתם יודעים מתי לעצור לפני שאתם מתנגשים בו, כמובן ללא שימוש במצלמות או חיישנים למינהם...

קורה לי שאני נכנס לחניות ברוורס ואני מגיע למצב שאני לא בטוח כמה קרוב אני למכונית מאחורה, מה עושים?

פורסם

עניין של אומדן. שינוי של נקודת המבט יכול לעזור ולכן מעבר להסתכלות במראות שווה גם להפנות את הראש תוך כדי שמנסים להתרומם במושב כדי לראות יותר לתוך השטח המת, שהוא למעשה מה שמפריע לאומדן המרחקים.

שינוי בכיוון המראות יכול לעתים לעזור וגם לצאת מהרכב ולבדוק זה ממש לא מלה גסה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עניין של נסיון.

אם אתה נהג חדש, קח 2 כסאות פשוטים מפלסטיק, סע לשטח שלא תפריע בו לאף אחד, תסדר את 2 הכסאות כל פעם במרחק קטן יותר אחד מן השני ותתרגל חניות ביניהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם אתה נהג חדש, קח 2 כסאות פשוטים מפלסטיק, סע לשטח שלא תפריע בו לאף אחד, תסדר את 2 הכסאות כל פעם במרחק קטן יותר אחד מן השני ותתרגל חניות ביניהם.

מחזק.

תרגילים מהסוג הזה מאוד עוזרים גם לחניות וגם לאומדן של מימדי הרכב. אפשר כמובן להיעזר לא רק בכסאות אלא גם בפילוני נייר, בקרטונים ישנים או (בחנית כורכר) במקלות שניתן לנעוץ בקרקע.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נותן לרכב לחנות אוטומטית במקומי

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

שיטה אור-קולית.

שומע דפיקה, יודע שמיציתי את התנועה לאחור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

1. מכוונים מראה ימנית לכוון מטה ומזהים את המדרכה יחסית לרכב שלך.

2. פותחים את הדלת, מתכופפים החוצה, ראש לאחור ומזהים את קצה הרכב שלך יחסית לרכב שמאחוריך.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אני חושב שהשיטה של faluo נהוגה בקרב אחוז גדול מהנהגים בארץ, ההסימנים ברכב שלי יעידו על כך.

פורסם

זה דיון שצריך להיות ב אסתטיקה לרכב - דיטיילינג, שיפורים קוסמטים,

מעניין אם היה לכם אומץ לכתוב,, עד שאני מרגיש מגע עם הרכב השני..

חיישני חנייה ושוב חיישני חניה, העלות אפסית והרווח במיוחד בימי קור גדול.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קצת תרגול וניסיון ואתה תהייה אלוף החניות בלי שום חיישן. החיישנים הטובים ביותר נמצאים בגוף שלנו.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...