Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לגמרי במפה.

אפרופו, לגבי האם היבואנים קוראים בפורום, אז פעם, לפני כמה שנים, קיבלתי פנייה מאחד ממנהלי הצד העסקי של החברה שמפעילה את הפורום, כי אחד היבואנים יצר איתו קשר בעניין ניתוח כלכלי שעשיתי בפורום, שהיה שגוי.

:shock:

הופתעתי משלוש סיבות:

1. שבכלל פנו אליי מהצד העסקי, כי בשוטף אין לאדמין שום נגיעה למה שעושים בצד ההוא, ולהפך (להוציא תיאום נסיעות מבחן). עצמאות הקהילה היא אבן הבסיס של הפורום.

2. שמישהו בתעשייה בכלל קורא את הכתוב בפורום בכלל, ואת הניתוח העסקי שלי בפרט.

3. שהוא מייחס לזה חשיבות, לתקן את טעותי (שוב, טעות בניתוח פיננסי, לא משהו שיש לו בכלל השפעה על מכירות רכב או המותג בכלל).

אז למי שיש ספק, כן, היבואנים מגלים עניין בפורום.

יש גם עסקים אחרים שידעו עם השנים למנף את כוחה של הקהילה, שמקבלת מהם שירות טוב יותר בשל כך, וגם כאלו שסבלו מעוקצה, אם בצדק ואם שפחות (ויאמר שהבגרות של הקהילה כאן מוכיחה את עצמה לרב ככזו שמבינה גם את "הצד השני" ויודעת להביא להצגת תמונה מאוזנת).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היבואן החדש טאלקר - העלה את קרנה של החברה הקוריאנית בישראל.

אני לא מתווכח עם ההצלחה של טלקאר, גם לא חוסך ביקורת מסמל"ת (בעיקר בנושא תמחור) אבל מה שבאמת קידם את המותג אלה המכוניות שהלכו ונעשו טובות יותר, יפות יותר מדגם לדגם ומשנה לשנה.

קיה פשוט הפכה למותג טוב מאד (כמו אחותה יונדאי)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האמת שזה מאוד מרשים שהיצרן בעצמו טורח להתעניין בלקוחות ישירות ולא דרך היבואן/סוכנות. בהחלט מהלך מוצלח שלהם להשגת לקוחות פוטנציאלים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היותר יפה עובד בטלקאר. אני השני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כל הכבוד!

אולי תסדר לנו הטבת ספרוטאז... :roll: מהר לפני שאני קונה.

ניסיתי לארגן הנחת ספורטאז'ים לגולשי קארס'. נכשלתי. לך תזמין.

אבל לכל רוכשי/מחזיקי קיה - תיכנסו לדף של קיה ישראל בפייסבוק ותעשו לייק. תעקבו אחרי הפרסומים שלהם שיהיו בעניין הנסיעה לדרום קוריאה, וכשתיפתח התחרות מחדש - תירשמו. אולי תזכו.

אם לא הצלחת בארגון מחירים מיוחדים לחברי הפורום , אתה מושחט

אח"כ תיהפך למושחת

האם ההצלחה עלתה להם לראש?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שאפו לקיה וליבואנית בארץ הקודש.

אני חושב שזה סביר מאוד להניח שכל יצרן קשוב לשווקים בהם הוא פעיל אבל בין להיות קשוב לשוק ובין להוקיר תודה ללקוחות מרוצים יש מרחק לא קטן ומבחינה הזאת החוויה שדיסקו עבר ועובר מראה מעל הכל על דרך מצד היצרנית.

יש המון מה ללמוד מהם (ללא כל קשר לערך השיווקי שבדבר).

אגב, הזכירו פה מושגים של לקוחות שבויים ולקוחות נאמנים- אני חושב שכשזה מגיע לרכישה בעלת ערך כספי גבוה המושג שיוצר יקלע יהיה "לקוח מרוצה".

נאמנות למוצר או מותג נבנית כתוצאה משביעות רצון ממוצרים קודמים שרכשת מאותו יצרן.

לגבי מעורבות היבואנים בפורום אני מאמין שכל היבואנים בארץ פעילים בפורום ברמה זו או אחרת בין אם נוכחות שקטה או פעילה.

זו תיהיה טעות עסקית לא קטנה עבור יבואן שלא עוקב אחר הפורום שנותן את הבמה הכי גדולה למוצריו ושיופיע בתוצאות הראשונות בגוגל בכל חיפוש של אחד ממוצריו.

ולגבי שגרירנו דיסקו, עכשיו שהגעת לרמת "רב-מושחת" נראה לי שהגיע הזמן לחשוב מרצדסית או בימרית.

רק שקיה לא יגלו ויחטפו קריזה וישלחו לך עוד חבילה, הפעם מצפון קוריאה.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

^^^

ישלחו לו קיה K900 - לפי נתוני הרישוי יש אחת כזו שנכנסה ב-2015

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אני מצטער, אי אפשר להתייחס לרכב בשם k900 ברצינות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יופי של צ'ופר, ופי כמה יעיל יותר מפרסומי חוצות למינהם, למרות שאני מניח שדווקא במקרה הזה, הם כן אפקטיביים.

המלצות ופרגונים מפה לאוזן תמיד עדיפים.

אהבתי שעל התיק עצמו, אפשר לראות את קו העיצוב של הגריל של הרכבים.

!AWDSOME

פורסם

מרשים וכל הכבוד!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

פאלו - תיכף תודה שגם בחישובים מולי טעית :-)

דיסקו - זה אחלה ונחמד אבל אני חייב רגע לשאול מה עושים עם דגמים של קיה? עם עניבה של קיה? כלומר dok אם הוא גדול מספיק הוא שימושי לרכב, למשל. אבל עניבה עם סמל קיה? מה תעשה איתה?

אני לא משווה, אבל נניח ספלים, בקבוק טרמי, מטריה, נופש, זה קצת יותר שימושי, לא?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר72 - אין לי שמץ של מושג. דגמים של קיה הם מגניבים ונחמדים. הילדים 'מתים' לפרק אותם כבר, ואני לא מרשה להם.

עניבה - אין לי מושג. כנ"ל החולצה של הטייגרס שהם קבוצת בייסבול מדרום קוריאה.

מאידך, אישתי הביאה לי במתנה שלושה ילדים ועד היום לא מצאתי למה הם שימושיים. :bugeyed:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מבין שלא ראית את ״הסנדק״

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...