Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בגיבוש דעה על סלקום TV.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הנדודים בין יס והוט סלקום לא נלקחה בחשבון,אבל נכון לעכשיו שבקושי רואים טלוויזיה בבית וחיפוש אחרי מחיר הגיוני יותר צלצלתי לסלקום לקבלת פרטים,חבילת הטריפל פלוס 2 ממירים ואינטרנט 100 MB בעלות של 208 ש"ח לחודש או רק 2 ממירים ב99 ש"ח (שיותר רלוונטי לי).

מה דעתכם עליהם ועל ההצעה??? (אשמח לשמוע ממי שיש לו גם על האיכות ,שירות לקוחות וכאלה....)

תודה :-D

קורולה 1.6 2002, גולף 2.0 2004, 206 1.6 2003, איביזה 1.6 2010

פורסם

הודעתי ליס שיינתקו.

ניתקו.

התקשרו אחרי שבוע, הציעו 115 ש"ח ל-4 חודשים (VOD, ילדים, לא כולל ספורט).

אין התחייבות.

לקחתי ושמתי תזכורת לעוד 4 חודשים.

להוט אני מוכן מצטרף באותה מידה שאני מצטרף למפלגה הניאו-נאצית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

בחנתי את האפשרות לעבור אליהם מיס ובסוף ויתרתי על הרעיון.

כמה דברים טכניים שכדאי שתדע:

- במידה ואין לך חיבור קווי לרשת בנקודות בהן אתה מעוניין למקם את הממיר, אתה צריך שתהיה קליטה טובה של WIFI בנקודות האלו (ואז מחברים לראוטר רפיטר שמשדר, ובנקודות רפיטר שקולט - מסופקים ע"י סלקום)

- כל ממיר דורש רוחב פס של 10MB (לפי סלקום)

- אי אפשר להריץ שידור לאחורה, אם לא הקלטת אותו מראש.

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם

היה לי את סלקום כמה חודשים, באותם החודשים אשתי ישבה בבית ונהנתה מסדרות, בערך 3 פעמים ראינו סרטים וזהו.

הסדרות דאז לא התעדכנו באופן סדיר והיו פתאום פקקים, יש עונה 4, בסלקום יש עד עונה 2.

מן הסתם שככל שעובר הזמן התכנים ישתפרו אבל בסופו של דבר זה בדיוק כמו להוריד מהאינטרנט ולראות עם קודי.

כשאשתי חזרה לעבודה מצאתי את עצמנו נודדים לערוץ 22 בלילה וזהו, אחרי שבועיים ביטלתי את סלקום וחזרתי לעידן+.

הכל שאלה של כמה אתה צורך את התכנים, היום אנחנו עוקבים אחרי סדרות שאני מוריד, לא חסר לי כלום.

פורסם (נערך)

יש לי את הסלקום TV כבר ארבעה חודשים אז אשמח לענות על כל שאלה. בינתיים כמה נקודות:

1. הערוצים שמשודרים בעידן+ 1,2,10, 33 וכו') נקלטים בסלקום ע"י אנטנה שמסופקת עם המכשיר. איכות הקליטה ואם בכלל ניתן לקלוט תלוי באיזור בו אתה גר. אפשר להזמין טכנאי מסלקום שינסה לשפר את המצב אבל אם אין קליטה אז אין קליטה.

2. ערוצי עידן+ ניתנים להקלטה, הקלטה מראש, הקפאה הרצה קדימה ואחורה וכו'.

3. בנוסף יש מספר לא מבוטל של ערוצים "חיים" נוספים שמשודרים דרך האינטרנט כמו: CNN, ויוה, נשיונל גיאוגרפיק, ערוץ בייבי, ערוץ 1 HD ועוד כמה. הערוצים האילו בד"כ ב HD ולא ניתנים להקלטה או הרצה.

4. ספריית ה VOD שאמורה להיות הלב של הסלקום TV די עלובה לטעמי. כמות הסרטים שיש ממש קטנה וגם אילו שישנם הם לרב ישנים מאד או שאף אחד לא שמע עליהם (או שניהם). חובבי סרטים ממש יתאכזבו.

5. ספריית הסדרות יותר טובה אבל עדיין אין מבחר גדול ובד"כ אין את כל העונות של סדרות שיש כבר.

6. התוכן לילדים (קטנים) דווקא סבבה אם זה רלוונטי לגביך.

7. למרות ההשתדלות אין ממש תוכן לחובבי ספורט אז קח את זה בחשבון.

סה"כ השירות משתפר בקצב סביר והוא מתאים במיוחד לצרכנים "קלים" של טלויזיה.

עריכה אחרונה על ידי mpcrypt
פורסם

היי lavi liran,

כבר עזרתי לכמה חברים באתר להתחבר, והיו מאוד מרוצים.

יש אופציה לחודשיים התנסות, במידה ולא היית מרוצה(מדובר על שירות הTV בלבד, לא שירות הטריפל) מכל סיבה שהיא, אתה יכול להחזיר את הממירים(2 ממירים ב99 שח) ולקבל זיכוי מלא על כל התקופה.

אם תרצה עוד פרטים ויחס אישי, אשמח אם תפנה אלי בפרטי.

פורסם

תודה לכולם על התשובות,mpcrypt דיי סגרת אותי על מה שחשבתי עליהם מראש וכנראה הם צריכים עוד זמן בשביל לתת פייט אמיתי, asafdr אצור איתך קשר להתנסות אבל הכיוון הולך כנראה למחשב קטן וחזק, מקלדת,כונן ,PVR ואינטרנט טוב....

קורולה 1.6 2002, גולף 2.0 2004, 206 1.6 2003, איביזה 1.6 2010

פורסם

להוט אני מוכן מצטרף באותה מידה שאני מצטרף למפלגה הניאו-נאצית.

צחקתי בקול

האמת נראה לי כמו בזבוז כסף על סלקום TV

Opel Adam S 2017

פורסם

כל החברים שפנו אלי בפרטי קיבלו תשובות ויחס אישי, מזל טוב למצטרפים החדשים.

כמובן שגם לאחר שלב המכירה אני זמין בשבילכם לכל שאלה\בעיה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הצטרפתי היום לסלקום tv,

כלומר הוזמנו טכנאים ובנתיים אני עדיין מחובר ליס.

הצטרפתי לתכנית הטריפל שכוללת חיבור 2 ממירים,

אינטרנט ביתי. המחיר הוא 188 שקלים.

לא חובב ספורט

יש ילדים קטנים בבית

נקווה לטוב אינשאללה אמן בכותל שלא יהיו פדיחות.

Gn'f'R

פורסם
הצטרפתי היום לסלקום tv,

כלומר הוזמנו טכנאים ובנתיים אני עדיין מחובר ליס.

הצטרפתי לתכנית הטריפל שכוללת חיבור 2 ממירים,

אינטרנט ביתי. המחיר הוא 188 שקלים.

לא חובב ספורט

יש ילדים קטנים בבית

נקווה לטוב אינשאללה אמן בכותל שלא יהיו פדיחות.

בהצלחה גם אני שוקל לעבור איליהם,

ספר בבקשה איך היה המעבר ומה ההתרשמות הראשונית.

פורסם
כל החברים שפנו אלי בפרטי קיבלו תשובות ויחס אישי, מזל טוב למצטרפים החדשים.

כמובן שגם לאחר שלב המכירה אני זמין בשבילכם לכל שאלה\בעיה.

יוסי, אני עברתי דרך אסף אשר מצוטט פה.

נתן שירות מצויין.

השנקל שלי:

אם להתחבר לסלקום אז רק דרך אסף.

התקנה פשוטה ומהירה.

כמות ואיכות התכנים לא טובה מבחינת סרטים, גם כמות הסדרות לא מדהים אבל טוב יותר מהסרטים.

אפליקצית היו טיוב שלהם מצויינת- ממש תענוג.

הסלקום וויליום מצויין.

יציאת השמע מהמכשיר למסך חלשה מאוד, אם לא הייתי משתמש בסאונד בר הייתי מאוד מתאכזב מהעצמה.

קילטת עידן פלוס, כל אחד והמזל שלו...

מבחינת תוכנה, עד עכשיו לא היו תקיעות או קפיאות.

מבחינת קליטת WIFI- 2 ממירים של סלקום על ראוטר מבזק בבית בגודל 137 מ, אינטרנט 40 מגה. עובד מצויין.

לצערי את הסדרות שאני רואה ביס לא מצאתי בסלקום, ולכן כנראה שאני לא אשאר אצלם.

• תוכן חדש...