Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, שב"ש ושנה טובה חברי הפורום היקרים!

אני נמצא כעת בעיצומן של ההכנות לחתונתי.

בהמלך החודשים האחרונים מאז האירוסין הספקנו להתקדם בענייני הספקים, אבל בספק אחד אנחנו תקועים.

נפגשנו כבר עם לא מעט צלמים וממה שאני מצליח להבין העולם הזה מתחלק ל-2:

הצלמים ה"בסדר" שלוקחים לך בין 7-9.

הצלמים הHIGH END (או לפחות כאלה שסבורים שהם כאלה) שיקחו בין 11-13.

אני מתרכז כרגע בצלמים מהחלק הראשון, אך לא מגיע לפריצת דרך.

כבר יצא לי להבין שהכל סופר יקר בעולם החתונות, ושלא תהיה לי דרך לברוח מזה בשום דרך - אז אם אין ברירה, מכירים צלם טוב ואמנותי באמת?

ואם אפשר שישאיר לי את התחתונים, בכלל טוב.

אלי.

פורסם

ממליץ על יובל שמש. צילם את חתונתו וחלונות האח של אישתי. לא זוכר את הסכום...לא היה מהמאוד יקרים. עשה עבודה טובה מאוד

פורסם

http://www.pgenim.com/index.htm

עברנו הרבה, אף אחד לא התקרב לרמה שלהם וסה"כ במחיר סביר דאז. כלומר לדעתי נמצאים בקטגוריה השניה+ ובמחיר נסבל.

מדובר בסטילס בלבד, הם עושים אקרובטיקה, תנוחות מוזרות ותמונות איכותיות ומיוחדות.

פורסם

תפודה לכל מי שהגיב עד כה.

לא ציינתי בהודעתי המקורית - אני מאזור המרכז וצריך צלמים מהאזור.

על כתום שמעתי והתרשמתי מהעבודות שלהם, אבל הם רחוקים וזה לא ריאלי.

לאריאל אריכא שלחתי הודעה, אבל נראה לי שהוא מהיקרים יותר (עפ האתר שלו, כ-12 א.שח).

לגבי כל השאר, אבדוק מה הם מציעים - תודה!

אשמח להמלצות נוספות!

נ.ב האם כדי לחפש סטילס בנפרד ווידאו בנפרד או פשוט ללכת על 'עסקת חבילה'?

פורסם

את החתונה שלי צילם "רם קאמרה" מרמלה - מעבר לצילום המקצועי מדובר בבחור זהב עם אחלה צוות.

ועוד לא דיברתי על זה שהוא לא התווכח או ביקש תוספת שסיפרתי לו שהצילום של הסלון כלות הוא בצומת קריית אתא והחתונה היתה באיזור ראשון לציון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...