Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו ראה את הפרארי שכולם מדברים שיש בארץ?

כולם מדברים עליה - אבל אישית, אף פעם לא יצא לי לראות אותה או תמונות שלה באינטרנט.

אני ראיתי באילת

ויש בארץ וויפר בקיסריה

---------------Seat LEon Cupra---------------

פורסם

יש לי תמונה של הפרארי 475 שהיתה בארץ

והיא לא מזוייפת!

19lp.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש לי תמונה של הפרארי 475 שהיתה בארץ

והיא לא מזוייפת!

ראיתי את התמונה הזאת - אבל זאת לא הפרארי שאני מדבר עליה.

אני רוצה לראות את הפרארי של הבעלים של סמל"ת, אחת עם לוחית רישוי ישראלית.. 455 או 475 אם אני לא טועה :roll:

אני ראיתי באילת

ויש בארץ וויפר בקיסריה

כולם ראו באילת.. אבל זה לא מה שאני מדבר.

ולא הגיוני שיש וויפר בארץ\, במיוחד לא עם לוחית רישוי ישראלית - מהסיבה הפשוטה שהיא לא עונה על הרבה (מאוד) דרישות בשביל תקן ישראלי.

כנס לגוגל, כתוב פרארי (רק באנגלית), סמן את חיפוש התמונות. מובטחות לך שעות של הנאה בצפייה במיטב התוצרת של פרארי.:wink:

אוח.. רוני, רוני, רוני - אני לא רוצה לראות פרארי.. כבר ראיתי.. וגם נסעתי (גם בארץ :wink:)..

אני רוצה לראות את הפרארי הספציפית שיש בארץ עם לוחית רישוי ישראלית, צהובה. טבילין ותקילין.

עזוב אותך הפרארי! תסתכל על הCTI :twisted:

בקשר לפרארי נראה לי שזה אותה אחת מאילת כי הבנתי שזאת של היבואן צהובה או משהו...:roll:

הCTI היא אכן פלא מוטורי.. אף אחד עוד לא ממש יודע איך דבר כזה יצא מהמפעל ואיך בכלל הוא מצליח לנוע בכבישים.

אבל בכל זאת - אני רוצה לראות תמונה של הפרארי המדוברת. ולפי מה שאני הבנתי, היא כסופה :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

.I've seen the pic of the spoken Ferrari, it is a silver 456GT

.Moti

לפי מה שאני הבנתי, זאת 455 או 475 (מרנלו?) :roll:

ולכל אלו שראו פרארי בארץ.. הנה עוד 2..

ותמונה של אחת ליד שלט בעברית, שמראה שזה בארץ...

ותמונה שלי בתוכה :wink:

F360 (3).jpg

F360 (65).jpg

F360 (67).jpg

פורסם

Guys, geez, please, look it up in google or something. there are no models in the Ferrari line-up in the past few years called 455 or 475

In the pic that you posted here of the two Ferraris, the one in the left is a 550 Maranello, the other one is F360 Modena, and it is also a Modena in the other two pics

.Moti

פורסם

מוטי הפרארי שהוא שם פה בתמונות אלו פרארי שהיו בארץ במסגרת "ראלי לונדון ירושליים" וזה שיושב בתוך הפרארי 360 ספיידר זה discover ובגלל זה הוא שם את התמונות כי הם צולמו בארץ...

עכשיו ה-456 שאתה מדבר עליה שראית תמונה שלה אז הבעלים של סמל"ת החזיר אותה לחו"ל והביא במקומה פרארי 575 מארנלו אדומה או כסופה, ויש כאלה שאומרים שהוא הביא שני מארנלו...

גם אני לא ראיתי אף פעם תמונות שלה מהארץ עם לוחית רישוי צהובה... אבל יש הרבה שאומרים שהם ישבו בתוכה וראו אותה.

ואת ה-355gts שיש למעלה ראיתי גם באילת אבל היא לא עם לוחית רישוי ישראלית.

פורסם

מוטי, אני יודע מה יש בתמונות (מכיר את הבעלים..) :wink: (ד"א כינוי המודנה לא שייך רק לגרסאת הקופה? :roll:)

אמרתי שלפי מה שהבנתי, הפרארי שיש בארץ היא 455/475, והתבלבלתי עם 550 ו 575 :roll:

פורסם
בתמונה של זוג הפרארי, אלו כמובן מכוניות אורחות לזמן קצר ביותר, במסגרת ראלי לונדון-ירושלים. הן ועוד כמה יצירות מוטוריות משמימות !

ידוע.. :wink:

כמו גם רוב הפרארי האחרות אשר היו אורחות בארץ לפרק זמן מסויים ואינן נשארו בארץ לצמיתות (או לתקופה של מעל ל3 חודשים בשנה).

• תוכן חדש...