Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני וזוגתי מחפשים מסעדה אסייתית חדשה להתנחל בה על בסיס קבוע.

ג'ירף טובה אבל היא התחילה לשעמם למרות שלסינטה סצ'ואן/מנה האפגנית תמיד כיף לחזור כל פעם מחדש,

על מינה טומיי כבר חרשנו יותר מדי פעמים ומתחילה לשעמם למרות שאין תחליף למלאי כופתה פקאורה שלהם באף מסעדה אחרת כמנה ראשונה.

פרנג'ליקו סתמית ולא ברמה של השניים הראשונות, טוקאי גלי ים נחמדה מאוד אבל האוכל לא הכי טרי אצלהם ויש תמיד הרגשה שחסכו עליך.. :?

יש לכם המלצות למסעדה אסייתית איכותית לפחות ברמה של הנ"ל שפספסתי?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

חברה עם טעם טוב המליצה בחום על זוזהמאמא בחוצות המפרץ - נהנתה שם יותר מאשר בטאטמי או מינה טומיי.

אני לא אכלתי שם, אלא רק מעביר את ההמלצה, אבל בוא נגיד שאני אישית הייתי לוקח אותה ברצינות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אי אי יאי מה שברווז הולך לעשות עם הכותרת הזו ב @שלמיהשורההזו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מצטרף להמלצות על טאטאמי, שכרגע היא המקום האסייתי האהוב עליי באיזור.

גם זוזומהמה לא רעה בכלל ויש בה מנות מיוחדות.

גם המסעדה האסייתית במושבה הגרמנית טובה, שכחתי את שמה היא נמצאת קרוב לכיוון של הגנים הבהאיים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לדעתי הפורום מתדרדר, אם 16 שעות ו4 תגובות אחרי, ההמלצות היחידות הן למסעדות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בקרית הטכניון, בביה"ס הבינלאומי, בין שלל סיניות והודיות אפשר למצוא כמה יפניות או קוריאניות משובחות.

לפרטים: http://int.technion.ac.il/

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מחזק את ההמלצה לתאי צ׳ין.

אמנם אני חדש בכל תחום האסיאתי, ובינתיים מסתפק רק בסושי לנגזרותיו, אבל היה לי מאוד טעים שם, וגם אחלה שירות. יש להם גם איזה כרטיס מועדון שנותן הנחה של 10 אחוזים.

פורסם

תאי צ'ין אני מכיר רק דרך הזמנות לעבודה, ושם היא נפילה רצינית.

לפוקדי המקום - אשמח לקבל המלצה על 2-3 מנות אהובות, ועם ההמלצה אלך לבדוק האם יש דברים בגו (:

את זוזומהמה לא הכרתי.

עד לא מזמן היתה את הגיוזה ברמת ישי, שהיתה פשוט נהדרת. היא נסגרה ומאז לא הצלחנו למלא את החלל... מקווה שאחת ההמלצות כאן תוכיח את עצמה.

בכ"א יש גם את סיאם בטבעון, היא 'סבבה והכל' אבל לא הפילה אותי. הסושי שם סתמי, אבל המנות חביבות למדי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמי שמגיע [או היה מגיע, היום כבר פחות] מהמרכז לבקר מדי פעם את אחותי: זוזומאמא ומינה טומיי מעולות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...