Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך עזרה דחופה.

טויוטה אוונסיס (2002) שלי לא מניעה פתאום, לא היו שום סימנים מקדימים, האוטו תמיד הניע בלי שום בעיה, עכשיו עמד בערך יום וחצי בלי לנסוע ופתאום לא מניע.

יש רק תקתוקים של הסטרטר (אם אני לא טועה זה הסטרטר) אבל אין שום צליל של תחילת הנעה.

בדקתי את המצבר עם DVM והוא מראה 12V.

שמתי לב גם שהנוריות על הדשבורד שבד"כ נכבות אחרי כמה שניות ולפני ההנעה עכשיו נשארות דולקות קבוע (ABS ועוד כמה).

הקודן עובד ועושה צלילים של פתיחה אחרי הכנסת קוד.

תראו בסרטון את הבעיה עצמה בווידאו:

פורסם
למרות שהוא מראה לי 12V?

גם מצבר גמור לגמרי יכול לתת 12 וולט במדידה ללא עומס.

אבל אין לו מספיק כוח להניע. להניע. התקתוק הזה שאתה שומע הוא תקתוק של סולונאויד של הסטרטר.

תופעה קלאסית כשהמצבר חלש.

פורסם (נערך)

תודה על העזרה!

הצלחתי להניע עם כבלים. אחרי נסיעה של כ-10 דקות כיביתי והצלחתי להניע לבד בלי בעיה.

אחרי זה האוטו עמד כחצי שעה ואז שוב הניע לבד. אז עושה רושם שהמצבר בכל זאת בחיים (אבל אולי גוסס).

אני מקווה שפשוט שכחתי איזו מנורה דולקת ולא שמשהו יותר "עמוק במערכת" פורק לי את המצבר.

עריכה אחרונה על ידי ZenZen
  • תוכן חדש...