Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הנייר זה נשמע מצויין: אאוטלנדר החדשה, connected car עם אינטרנט לשנה, waze מובנה במערכת, שליטה מההגה, Bluetooth, USB, מה צריך יותר?

מה ששוכחים לציין: מערכת סינית זולה של גילקאר מבוססת אנדרואיד, קליטת רדיו גרועה, אפליקציית חיוג גרועה, אפליקציית רדיו מזעזעת, שום אפשרות לשנות אותן או לנצל את העובדה שזה אנדרואיד, USB שלא מטעין טלפונים, וכו'.

ועכשיו לבעיה - רוצה לשמור על WAZE במערכת, לא מוכן להמשיך עם החייגן ואפליקציית הרדיו האלו. כן מוכן לשלם כמה שצריך בשביל אחד מהשניים:

1. פריצה למערכת כדי שאוכל להתקין אילו אפליקציות שבא לי. יש כאלו מצויינות לרדיו ולטלפון.

2. HU איכותי הרבה יותר עם WAZE מובנה.

לגבי 1, לא מצאתי דרך לעשות זאת או מישהו שיעשה את זה, ואני מוכן לשלם סכום יפה בשביל זה.

לגבי 2, לצערנו waze לא טרחו לתמוך לא ב-carplay ולא ב-android auto. מקריאה ברשת עולה שהפיתרון של Pioneer בדמות AppRadio לא בדיוק עובד 100%, ולא מצאתי שום מערכת איכותית שיודעת להריץ Waze ואני מוכן לשלם סכום הרבה יותר יפה בשביל זה.

אודה לכל פיתרון מהחברים כאן.

פורסם

WAZE גם הפסיקו את התמיכה ב APPRADIO של PIONEER בפעם האחרונה שבדקתי

אז נשאר לך מערכות אנדרואיד סינית שלא זולות במיוחד

לדעתי פתרון יותר טוב יהיה לבדוק בדיוק מה הדגם שהתקינו לך במערכת ולחפש ברשת איך לפתוח אותו

אני די בטוח שהוא מבוסס על משהו יותר מוכר ופשוט נעול עםהקושחה שלהם

פורסם

מה לגבי שילוב כמו Audison Bit Play ביחד עם הסמאטרפון שלך על זרוע ביחד עם מקלט BT לRCA שמתחבר לביט PLAY?

כשאתה רוצה לשמוע APP RADIO או וייז או כל דבר אחר - אתה מתעל את המוזיקה לביט פליי דרך המקלט BT

כשאתה רוצה לשמוע מוזיקה באיכות מאוד גבוהה אתה פשוט עובר לביט פליי ושולט בו דרך הטלפון.

משאיר את היחידה המקורית רק בשביל דברים פשוטים כמו רדיו FM ומצלמת רוורס, מקסימום מוסיף עוד קצת לדיבורית חיצונית פשוטה וזהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...