Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אשמח לדעתכם בנוגע לסיטואציה בה אני נמצא:

אני מתכונן למכור את האוטו שלי בחודשיים הקרובים ולקנות גולף או סיאט לאון 2013/2014.

ההתלבטות שלי היא האם למכור את רכיבי המערכת , או לקחת אותם ביחד איתי לרכב הבא.

אני לא מכיר את איכות השמע או מה מגיע בכלל ברכבים שאני מתכוון לקנות.

מגבר וסאב הכי קל לקחת איתי, קומפוננט יהיה קצת יותר קשה לקחת איתי או אפילו למכור, כי זה בעצם בתוך הדלתות של הרכב ואני קצת מפחד להתעסק עם פתיחות וחיתוכים בדלתות בגלל שהאוטו ישן (אוודי אי 3 98).

המערכת שישנה כרגע באוטו הנוכחי שלי היא:

רדיו דיסק של אלפיין 9855 שאני מעוניין למכור בכל מקרה, בגלל מערכת המולטימדיה שמגיעה עם הרכב שאקנה.

קומפוננט של הרץ, היי אנרגי, אאלט הגודל 5.25

סאב וופר של הרץ, אאלט es-300.

מגבר אלפיין pdx-4.150.

אשמח לרעיונות/חו"ד שלכם על מה כדאי לי לעשות. האם לקחת רק חלק מהמרכיבים? האם למכור אותם ?

תודה מראש,

מרון

פורסם

המערכת מולטימדיה שתהיה לך ברכב החדש לא תתקרב אפילו באיכות ל 9855 שיש לך עכשיו ,קח זאת בחשבון.

אם יש לך הרץ HSK130 בדלתות אפשר למכור אותם כמשומש במינימום 400 שח לדגם הישן

ובאזור 700 שח לדגם החדש ,רוב הסיכויים שכלכלית גרידא ישתלם לך לפרק אותם.

את הסאב והמגבר אתה בוודאות צריך לקחת איתך.

נב- אתה גם יכול לנסות למכור את האוטו

עם חלק מהמערכת בתוספת תשלום ,זה ברוב המקרים יותר קל

ורוכש פוטנציאלי שרוצה את הרכב במיוחד אם מדובר ברכב שמור

יסכים ברוב המקרים להוסיף את עלות הרכיבים.

פורסם

כל המחירון של האוטו הוא בערך 10000 שקל.. לא חושב שמי שיקנה את הרכב יהיה מוכן לשים את כמה אלפי שקלים על מערכת באוטו כלכך זול. וגם אם כן, לא אקבל את התמורה המלאה לרכיבים הללו. אני לא רואה את זה כפתרון הכדאי.

האם המגבר והסאב יוכלו להשתלב עם המערכת של הגולף או שזה אומר השקעה בלקנות סט קומפוננט חדש ?

פורסם

ה9855 שווה את ה800 שקלים לפחות אפילו אלפיה, זה עשירית מערך הרכב הנוכחי, תוציא תמכור.

את הסאב והמגבר תפרק. את השאר תשאיר, באמת לא שווה את ההתעסקות.

אודיו קינג צודק כנראה בכך שהאלפיין יהיה איכותי יותר אבל בין זה לבין נוחות של מולטימדיה ושמירה על מראהו המקורי של הרכב יש

פער עצום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל ממש תודה על העזרה.

תאמת הצעתי למכירה היום את האלפיין 9855 ב300 שקל (לא ידעתי מה בדיוק המחיר הריאלי ולא היה אכפת לי להעיף אותו במהירות). יש קצת בעיה עם המגעים של הפאנל הנשלף, משו שחבר אמר לי שניתן לחזק בכמה עשרות שקלים (הפאנל עובד מושלם, רק מדי פעם יש קטע עם המגעים בין הפאנל הנשלף לחלק הקבוע) אני מבין ממה שאתה אומר שהמחיר נמוך מאוד? כמה עליי לבקש על פאנל עם הבעיה הזאת?

פורסם

אם כבר יש בעיית בלאי ולא סידרת אותה, 300.500 שקלים זה כנראה באמת המחיר אבל אם הוא היה פיקס אז אתה תצליח למכור אותו גם באזור

המחיר שציינתי קודם.

העלות שלו כחדש בזמנו היה בין השתיים וחצי אלף לשלוש אלף שקלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...