Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

shoppingIL - חגיגת קניות כחול-לבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

300 חנויות ישראליות משתתפות היום ומחר ב'חגיגת קניות ומבצעים', סוג של בלאק פריידי ישראלי..

מיום הרווקים בסין או בלאק פריידי האמיתי מבאס להזמין ולחכות חודשים עד שהמשלוח יגיע אם בכלל, לכן חשבתי אולי להזמין ממבצעים האלה שנשמע לפחות כמו חגיגת קניות 'יותר ריאלית' לישראלים.

יש לכם המלצות לעסקאות שוות שראיתם? ביגוד, הנעלה, אלקטרוניקה, אפילו קוסמטיקה לאישה :-),שחקו אותה.

למידע נוסף: http://finance.walla.co.il/item/2903312

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

זה מזכיר לי: התשדירים שמעודדים צריכת מוצרים ישראלים מדגישים כמה זה טוב ליצרן, לספק וכו׳, אבל שום מילה על הצרכן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ראיתי, בדקתי, הזמנתי רכב.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מחכה לבלאק פריידי.

וטס בסוף השנה לשבוע וחצי בגרמניה, אהיה שם בתקופת הסיילים. שם באמת יש סיכוי למצוא דברים טובים במחירים נמוכים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ראיתי, בדקתי, הזמנתי רכב.

מקווה שזה לא יהיה כמו המיקסר שממש אהבתי ואז לא מצאתי אותו אפילו בזאפ ובכלל לא מצאתי אף מיקסר של אלקטרה :roll:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

פיג'ו 208 אקטיב ידנית. בדיוק מה שרציתי :)

חבל שהיא רק 82 כ"ס. מישהו יודע איפה אני קונה מדבקות nofear? אני צריך איזה 10

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...