Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול מאוד להיות שבמגאן I יש את הפיצ'ר הזה.

במגאן 1 המדף החשמלי המקולל ידוע בתור אחד שמחזיר נשמתו לבורא בתרם עת,

לכן ברוב הרכבים כיום (כולל שלי) הוא על יניקה מבחוץ קבוע...

יש טעם אולי לשים את בורר החום על גבוה כשהרכב חונה, על מנת שיגיע אויר צח לרדיאטור חימום?

יום טוב גם לך

פורסם

באיזה שיטה המליצו לך לעשות את זה באוטוסטור?

מעניין אותי לשמוע

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

7 דקות קירור, 7 דקות חימום, ואז כמה דקות לתת לרכב להתאוורר.

חייב לציין שאני לא בטוח עד כמה זה באמת יצליח כי נראה שהמוכר ממש עסוק ואין לו זמן לשאלה שלי אז הוא נפנף אותי בתשובה כללית שכזו. ננסה נראה.

פורסם
כטיפול מונע - כדאי להשאיר את מדף הסירקילציה על מצב יניקת אוויר חיצוני בזמן חניה.

עוזר לייבוש ומונע ריחות.

מכוניות מודרניות עם הפעלה חשמלית למדף סירקולציה עושות את זה לבד.

יכול מאוד להיות שבמגאן I יש את הפיצ'ר הזה.

אני לא בטוח ב-100 אחוזים שמדף הסירקולציה נשאר במצב כניסת אוויר מבחוץ בזמן כיבוי המנוע ברכבים מודרנים.

בעבר היה לי דיון על הנושא עם דניאל וחשבתי לבדוק את הנושא פיזית אצלי ברכב אבל בסופו של דבר שכחתי מזה.

איזה כייף לי :)

פורסם
במגאן 1 המדף החשמלי המקולל ידוע בתור אחד שמחזיר נשמתו לבורא בתרם עת,

לכן ברוב הרכבים כיום (כולל שלי) הוא על יניקה מבחוץ קבוע...

יש טעם אולי לשים את בורר החום על גבוה כשהרכב חונה, על מנת שיגיע אויר צח לרדיאטור חימום?

אולי כן אולי לא. במידה ואתה משאיר את בורר החום על חום גבוה לא בהכרח המדף יישאר באותו מצב לאחר כיבוי המנוע במידה והשליטה חשמלית.

ייתכן שמערכת הבקרה מזיזה את המדף למצב ברירת מחדל מסויים של הייצרן. שווה בדיקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכונכם.

הייתי סקפטי לגבי השיטה של אוטוסטור אז הלכתי ביי דה בוק על ההוראות ישר מהאריזה. תכלס, לא מדע טילים ואפילו ילד בן 5 לא יתקשה להבין.

התוצאה? הריח הרע נעלם! ריח רענן במקומו! מוצר מומלץ ביותר, ועולה רק 62 שקלים!

בהצלחה למנסים.

• תוכן חדש...