Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיגו 306 שנת 99, בקור עובד יופי, שמעביר לחום יש סירחון, ממה זה נובע? מחוסר הפעלה במשך קיץ שלם ויותר או שהנושא מורכב יותר?

פורסם

יש תרסיס לניקוי מזגנים.

http://www.buy2.co.il/o/3079f414-e81d-483a-a8e9-25a6fb5fa17c

(לא השתמשתי במוצר הזה ואין לראות בדוגמה זו המלצה)

רצוי גם להחליף את פילטר של מערכת המיזוג. הוא נקרא cabin filter או pollen filter ונמצא אאל"ט ב 306 בתא המנוע צמוד לקיר האש בצד שמאל כשהפנים לכוון הרכב.

פורסם

גם לי יש בעיה זהה, בקירור הכל מקסים, החימום מסריח רצח..

אין קשר לפילטר מזגן, הפילטר עושה אותה עבודה בחימום וקירור..

אשמח לעיצות מבעלי נסיון

יום טוב גם לך

פורסם

יש את ה"רימון עשן" של ליקווי מולי, עושה פלאים השתמשתי בזה בעשרות מכוניות.

חשוב מאוד להקפיד על ההוראות שימוש על גבי האריזה, אחרת התוצאה לא תהיה אפקטיבית ב-100%.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
גם לי יש בעיה זהה, בקירור הכל מקסים, החימום מסריח רצח..

אין קשר לפילטר מזגן, הפילטר עושה אותה עבודה בחימום וקירור..

אשמח לעיצות מבעלי נסיון

לא כתבתי שיש קשר אלא שאני ממליץ להחליף פילטר (הוא נסתם מאבק לכלוך ועלים ומונע אוורור של הצנרת.)

ריח רע במערכת האורור יכול לנבוע ממקור אורגני כמו טחב או מדליפה של נוזל קירור או חדירת אוויר מתא המנוע לתא הנוסעים. לכן צריך לזהות את סוג הריח האפייני לכל אחד מן המקורות. מציע לפתוח את מכסה המנוע ולנסות לאתר את מקור הריח. בעבר היה לי ברכב ריח של רקבון שהיה גובר עם הפעלת אוורור ומצאתי שרידי חולדה מתה תקועה בתא המנוע.

פורסם

זה:

7629_1380270561585_ctx-1.jpg?Opendocument&voilalang=e&voiladb=web.nsfhttp%3A%2F%2Fwww.liqui-moly.de%2Fliquimoly%2Fproduktdb.nsf%2Fid%2Fen_1813.html%3Fopendocument

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אפשר גם לרסס עם חומר לבישום בדים שמיועד למיבש כביסה, קניתי ב 15 שח בקבוק גדול בסופר ריססתי איתו לתוך פתח המזגן וזה פתר ריח סיגריות נוראי שהיה יוצא משם.

פורסם

רעיון טוב אך זמני.

פורסם

קניתי אתמול, שישי אמצא זמן לעשות את זה.

ההוראות על הדף ממש מפורטות אך באוטוסטור הוא הסביר את זה בשיטה יותר פשוטה, נקווה שיעבוד בשיטה שלו.

פורסם

כטיפול מונע - כדאי להשאיר את מדף הסירקילציה על מצב יניקת אוויר חיצוני בזמן חניה.

עוזר לייבוש ומונע ריחות.

מכוניות מודרניות עם הפעלה חשמלית למדף סירקולציה עושות את זה לבד.

יכול מאוד להיות שבמגאן I יש את הפיצ'ר הזה.

• תוכן חדש...