Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מעוניין להחליף את הזכוכיות הפנימיות של המד מהירות והמד טורים בהונדה סיוויק 2007 שלי.

באחת השטיפות הפנימיות שעשו לי כנראה מרחו לי חומר סקאי מסויים ולא נגבו, ונשאר לי כתמי שמן שלא יורדים (ניסיתי גם לשים מסיר שומנים ולא עזר). לי איישית זה מאוד מציק והייתי רוצה להחליף.

אשמח אם תוכלו לכוון אותי מאיפה אפשר לרכוש את שני הזכוכיות האלה, כמובן מאיפה שייצא לי הכי משתלם אם זה מהאיביי או מאתרים בארץ במחירים שפויים.

או אפילו יד שנייה מפירוק מה אתם אומרים? צריך להיות להם? מתעסקים גם עם חלקים מהסוג הזה?

מצרף לכם תמונה (בתמונה זה לא נראה כל כך ברור אבל זה מאוד דהוי ומכוער במציאות)

IMG-20151102-WA0004.jpg

ישמח לשמוע את דעתכם

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

יש מוצר שנקרא PLASTIX, פוליש לפלסטיק, שווה לבדוק לפני שמתחילים עם פירוקים.

דוגמא למשל :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?573421-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%A2%D7%9C-Plastix&highlight=plastix

פורסם

אם המחיר הוא באמת 25 שקל כמו בשרשור ששלחת לי אז שווה באמת לנסותת את זה לפני שאני רץ לקנות.

אשמח לקבל קישור למוצר כדי שאוכל לרכוש אותו

אבל בכל זאת אני ישמח לקבל כיוון לגבי מחיר של זכוכית חדשה,מחנויות בארץ או אפילו חנויות מחו"ל שעושות משלוח לארץ.

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

• תוכן חדש...