Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום

Itch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לאטום מסביב לרמקולים שבדאש בורד. מדובר באזור בעייתי, לא ישר, צפוף, עם הרבה זוויות ובלי אפשרות לשים חומר עבה או גבוה. באיזה חומר להשתמש? ספוג?

פורסם

אל חשש, נעשה חיפוש.

אני לא מתכוון לאיטום בחומרים כמו דינמאט, אלא סגירה של הפתחים הקטנים מסביב כשאין מקום לבניה מ-MDF. אני יכול לעשות את זה בספוג, ורציתי לדעת אם יש חומר אחר שמומלץ.

כנ"ל לגבי הצורך (או שלא) בהוספת ספוג או חומר כלשהו מאחורי הרמקול. מומלץ, נחוץ?

פורסם

בהחלט. הרמקול יושב מתחת לגריל על הדאש בורד, אלא שמסביב לו, מתחת לגריל, יש פתחים שונים. את זה אני רוצה לאטום - בעצם לאטום את החיבור של הרמקול ל"קופסא". השאלה של הספוג מתחת לו, היא שאלה אחרת.

פורסם
אתה יכול לספר לנו למה אתה רוצה לאטום את המקום??

חפשתי ומצאת שמישם בא רעש או מה?

כי כניראה נכנס לו שם מים, באמת אדי למה? אולי תגיד לנו באיזה רכב מדובר?
פורסם

מדובר ביאריס TS (מהבחינה הזו זה כמו ביאריס הרגילות החדשות). יש שם רמקולים מקוריים 4", ועכשיו שמתי שם בוסטון 4" - פחות או יותר באותו מיקום. הבעיה היא שאין שם אטימה מסביב לרמקול, כלומר יש פתחים, והאזור הוא לא ישר או נוח לעבודה. מעל זה בא הגריל. השאלה היא עם מה מומלץ לאטום, והאם צריך להוסיף ספוג מתחת לרמקול.

פורסם

תחתוך חתיכת דיקט פחות או יותר במידה שנכנסת שם, תעשה בה חור בקוטר של הרמקול ועליה תדביק חתיכה גדולה יותר של דיינמייט כך שעם שארית הדיינמייט פשוט תאטום את החורים.

פורסם

יש אפשרות לעשות זאת באמצעות ספוג צפוף ועובי דק יחסית ובעל 2 שכבות של דבק מ2 צדיו[דבק דו צדדי] ולחתוך חישוק בקוטר של האלמנט ולהדביק מצד אחד על הדש וצד שני ידבק למסגרת העגולה הרמקול ואז לסגור ה4 ברגים וזהו אמור להיות פתרון הולם במידה ואותם חריצים קטנים שתיארת הם קטנים [רווחים קטנים] כך נעשה אצלי בדלתות בין האלמנט ופח [אמור קצת לבלום ויורציות בנוסף במקרה הספציפי שלי..]

בהצלחה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הפתרון של הספוג נשמע מתאים. אי אפשר יהיה להכניס לשם דיקט, מכיוון שזה שטח לא ישר, וגם לא כדאי להגביה את הרמקול, משום שאז הוא ייגע בגריל של הדאש בורד.

תודה.

פורסם

סנטימטרים ספורים. פתחים שונים סביב הרמקול. אני אכין משהו מספוג צפוף. השאלה היא איפה ניתן להשיג כזה.

פורסם

רשתות עשה זאת בעצמיך [ACE ,הום סנטר ..] לא אמור לעלות כל הסיפור יותר מ20 שח למטר מרובע.

בהצלחה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
הפתרון של הספוג נשמע מתאים. אי אפשר יהיה להכניס לשם דיקט, מכיוון שזה שטח לא ישר, וגם לא כדאי להגביה את הרמקול, משום שאז הוא ייגע בגריל של הדאש בורד.

תודה.

אפשרי וגם נעשה .
  • תוכן חדש...