Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיון שכזה עלול לגרום לשבר גלגלי שיניים בגיר אבל אם עכשיו הרוורס נכנס תקין ואין רעש חריג בנסיעה לרוורס או בכל הילוך אחר אז הכל תקין ולא נגרם נזק הפעם.

פורסם
אשמח לעוד חוות דעת על זה שאישתי העבירה לרוורס ללא לחיצה על הקלאץ

מפחיד אותי כי זה רכב חדש...

למה אתה חופר ? כתבתי לך קודם לכן ששום נזק לא נגרם.

אתה רוצה להיות בטוח ב-100 ? גש למוסך ובקש שירוקנו את שמן הגיר וישלחו אותו למעבדת שמנים בכדי לבדוק האם קיימים שבבים המעידים

על נזק מסויים שנגרם לגלגלי השיניים.

לחילופיין בקש שיפרקו את הגיר ויבדקו את מצב המיסביים וגלגלי השיניים.

איזה כייף לי :)

פורסם

תרגע, בשיעורי נהיגה כל תלמיד מכניס הילוך ללא קלאץ' 20 פעם בשיעור. אם מורה רגע לא שם לב.

עדיין מורים לא מחליפים תיבות הילוכים כל יומיים.

כלומר כן לפעמים נהרסות תיבות הילוכים אצלם עקב שימוש לא נכון, אבל אם זה היה בכל פעם שמכניסים הילוך ללא קלאץ', שיעור נהיגה היה עולה 3000 ש"ח. אחרת לא היה משתלם להם כל העסק.

פורסם

דווקא היה לי מורה נהיגה עם גיר שבור בפלונס וזאת אחת הסיבות לשבר בכל מקרה לא צריך שום בדיקות מעבדה ושום קשקוש אחר עם הגיר מתנהג תקין אז הכל בסדר.

פורסם

חבר,אתה נורא לחוץ,כולם אומרים שהכול בסדר אם הגיר מעביר מעביר לרוורס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...