Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SSD לא מופיע במחשב/BIOS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוזמן מאיביי SAMSUNG SSD 850EVO 250GB.

חובר לחיבור SATA 3 שבמחשב,נפתח חלון קטן שהיה רשום בו שהכונן נקלט והותקנו הדרייברים.

לאחר מכן לא מופיע ב''מחשב שלי'',וגם לא בביוס.

gigabyte g41mt-s2pt לוח אם.

מחר הכונן יבדק על מחשב אחר.

יש למישהו מושג מה אני עושה מפה? התכנון היה להעלות את הכונן,להתקין לינוקס ולמחוק את הכונן הנוכחי.

פורסם (נערך)
וידאת שהבקר אליו חובר הכונן בביוס מוגדר כ AHCI ולא כ Legacy/Native?

חיפשתי בביוס,לא מצאתי אפשרות.

לפתע רואים את הכונן בביוס.

עריכה: הורדתי תוכנת magician של סמסונג לניהול SSD,הכונן מופיע שם,משום מה התוכנה עושה קצת בעיות.

פרט להורדת דרייברים,מה עוד צריך לשנות?

עריכה אחרונה על ידי skull
פורסם

התקנתי את הכונן המדובר בדיוק לפני שבוע.

התקנתי את התוכנת magician שבאה על הדיסק במארז וזה מייד זיהה את הכונן. לאחר מכן הרצתי התכנה על הכונן (הוא מופיע ברשימה). זה פתח לי חלון של בחירת הגדרות לכונן (איזה סוג ניהול זיכרון. ומה שם הכונן שאתה רוצה) ולאחר כמה דקות של ריצה התהליך הושלם והכונן הופיע.

זה הכל דרך התכנה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש סיכוי שקודם השני ואז הראשון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסבר בבקשה מדוע אתה חושב שהכונן יפגע.

עד כמה שאני הבנתי, ההבדל הוא מתי ימחק בלוק שכבר אינו בשימוש - אחרי המחיקה הלוגית או רק כשרוצים לכתוב במקומו שוב.

:turn-l:
פורסם
הלוח שלך לא תומך בAHCI, מה שאומר שהוא גם לא תומך ב-TRIM, תכונה חשובה לכונני SSD. אחרת ביצועי ה-SSD יפגעו לאורך זמן.

אם בא לך אתה מוזמן לקרוא עוד בנושא כאן: http://www.buildcomputers.net/trim-support.html

למה שעבודה במצב LEGACY לא תאפשר שימוש ב TRIM ?

https://en.wikipedia.org/wiki/Trim_%28computing%29#cite_ref-39

פורסם

נצל"ש:

מישהו יכול להסביר בקצרה (דגש על קצרה. באריכות אפשר למצוא בגוגל ב3 שניות) מה זה AHCI, RAID 0 וכדו'?

עשיתי איזה מבחן קצר בתכנה של סמסונג וקיבלתי ציונים מחפירים לSSD החדש (והריק יש לצייין) וציונים זהים גם לSSD הישן (samsung 840).

ניסיתי הגדרות שונות ובעצם כל מה שאני יודע (כאמור, לא יודע כראוי מה המשמעות של המושגים שכתבתי לעיל, לכן לא ניסיתי להתעסק עם מה שקשור בהם) מלבד להחליף חיבור בלוח אם (מחובר לsata2 כי הsata3 חסום על ידי הכרטיס מסך, וקיבלתי בהכנעה את העובדה שזה יפגע בביצועים. אך לא נראה לי שזה אמור לפגוע ברמה הזו. אם זה חשוב, יכול להעלות תמונה של הבנצ'מארק טסט)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש לי את העדכונים האחרונים שיצאו.

מצרף תמונה של הטסטים. הטסט העליון (ארבעה ציונים) זה של הסמסונג 840

התחתון זה של הסמסונג 850 evo

ssd.jpg

• תוכן חדש...