Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדובר על טויוטה אוריס החדשה שנת 2013

שמתי לב שהוא מרעיש הרבה יותר ממכונית רגילה (אני חושב שאפילו יותר ממיניוואן של טויוטה)

הרעש הוא גם בנסיעה, וגם כשהרכב עומד (וכמובן בהתנעה)

ניכר שעיקר הרעש הוא מהאגזוז.

שאלתי מוסכניק ולדבריו זה רעש אופייני של אוריס.

האם זו תופעה מוכרת וידועה?

מה ההגיון בכך?

יש דרכים להפחית את הרעש?

מצ"ב תמונה של האגזוז כמו שיש אצלי, האם יש קשר בין סוג האגזוז לתופעות לעיל?

תודה רבה

אוריס2.jpg

פורסם

אני מאמין שהרעש החריג שאתה מדבר עליו הוא בגלל תיבת ההילוכים הרציפה, מה שמעניק חוויית נהיגה שונה מרכב עם תיבה אוטומטית פלנטרית, ידנית או רובוטית.

עם זאת לא ברור לי מה הוא אותו הרעש שאתה מדבר עליו בהתנעה או בעמידה, אבל אם מוסכניק אומר שזה הרעש אז כנראה שהכל תקין. אם אתה עדיין לא שקט כדאי לקפוץ למוסך טויוטה, שם הם מכירים את הרכב בצורה הטובה ביותר וידעו לאבחן אם הרעש תקין או לא.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...