Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אני רוצה להזמין נורות לפנסים ראשיים לסוזוקי SX4 של אבי.

לא מוצא כלכך.

מוצא יותר נורות צד, המון המון לדים צבעוניים.

מישהו יכול בבקשה להכווין אותי לנורות לפנסים ראשיים ב-Suzuki SX4 (באיביי/Ali וכ'ו)?

תודה רבה.

פורסם

בארץ נורות עולות בערך 10-15 שקל לנורה איכותית גם עם תקנה באיביי זה תהיה נורה סינית פשוטה שלא תהיה אותו דבר כמו נורה איכותית (לדוגמא: פיליפס /אוסרם)

פורסם

איזה סוג נורות אתה מחפש ? (יש סוג / שם לנורות האילו . תצלם אחת או ראה דוגמה ברשת / ספר רכב).

מה המחירים שראית בארץ ?

(לפי זה תדע אם כדאי לך בכלל לחפש ב-EBAY).

alfa 156 2.5.

פורסם
בארץ נורות עולות בערך 10-15 שקל לנורה איכותית גם עם תקנה באיביי זה תהיה נורה סינית פשוטה שלא תהיה אותו דבר כמו נורה איכותית (לדוגמא: פיליפס /אוסרם)

ממש לא נכון גם באיביי אפשר להזמין נורות איכותיות, רק שלא תמיד זה משתלם .

זה משתלם במקרים של נורה שכמעט ואין בארץ או נורת ביצועים בסגנון osram night breaker שבארץ תעלה כפול .

יש מוכר יווני שאני הזמנתי ממנו כמה פעמים נורות פילפס במחירים בין הזולים ביותר שיש באיביי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אם אתה מחפש נורות איכותיות באיביי ייצא לך פחות מחצי מחיר

אני קניתי osram night braker plus שבארץ עולות כ250 שח לזוג ב80

ש"ח שעבדו 3 שנים עד שמכרתי את הרכב (וכנראה עדיין לא נשרפו אצלי הבעלים החדש)

תחפש בebay.co.uk הבריטי יש שם מבחר עצום ומשלוח יחסית מהיר

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...