Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה בני? לא לחלום, לא לשאוף.

בית עבודה בית,

קשה בלתע אפשרי??!?

בסופו של היום המעז מנצח.

הבחור דלוק על משהו. בגלל שזה קשה ההמלצה שיקנה משהו אחר? מנשמע לי הזוי.

ודרך אגב סחטיין על הישירות אהבתי.

פורסם

עזבו ישירות, זה הזמן לבוטות.

בחור שמתייאש אחרי שתיים וחצי הודעות, שמציעות לו להניח לחלום והולך לחפש פתרונות "קטנים" יותר, עדיף שישאיר את "החלום", בחלום.

ארז רונן

פורסם

יונתן - ראשית אל תוותר על החלום, אני הגשמתי אותו בהשהייה של 10 שנים ורכשתי את ה 3.0CS, רכב נוסע ובמצב בהחלט סביר ועד כה הכפלתי את סכום הקניה ובחזרתו לאורגינליות, לפיכך שים את "אלינור" בהמתנה.

לגבי המיני, חפש אקזמפלר ייחודי, כמו, קופר דור ראשון, ואם לא זה אז קופר בכלל. תתעניין אצל טל גלאפו מחבורת המיני ושם תמצא כר נרחב לבצע בזמנך החופשי, שיפוץ איטי ולא יקר ולדעתי מבלי לפגוע בחובות התא המשפחתי.

בהצלחה

מצא משה

פורסם

ארז,

בשום שלב של הדרך לא אמרתי שויתרתי על החלום בגלל כמה שורות שאנשים כתבו פה.

רק אמרתי שככל הנראה זה הרבה פחות נגיש ממה שהייתי רוצה לחשוב.

מה לעשות, אם אתה לא עשיר עם כסף פנוי - סכום של 200-300 אלף שקל (אם זה באמת סדר הגודל של ההוצאה), כנראה יתועדף קודם לרכישת דירה ולא לקניית סט גלגלים לסופי שבוע (מדהים ככל שיהיה).

עד כ-100 אלף שקל בטפטופים זה סכום סביר מבחינתי, במיוחד אם השיפוץ יקח כמה שנים (ולא חסר שיפוצים ארוכים פה בפורום).

לגבי המיני - לא מדובר על פרוייקט שיחליף את המוסטנג, אלא פרוייקט נוסף שגם עליו חשבתי תקופה (ואכן הרבה יותר נגיש במצבי הכלכלי הנוכחי).

ואולי גם יאפשר לי את אותו "גילוח" ראשוני, שיהיה זול יותר ופשוט יותר בתור רכב ראשון לשיפוץ.

מצד שני - ייתכן שהוא יגזול סכום שאחרת היה יכול ללכת לאותה מוסטנג מיוחלת :)

במילים אחרות - כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, מדובר בגישוש ראשוני מאוד.

עד כה החלום היה בכלל בגדר שיחות מזדמנות על חלומות עם חברים, ולא מעבר לכך.

אם בסוף יסתדר לי להגיע מחר לרמת גן (צצו כמה אילוצים היום), אולי אצליח לנהל כמה שיחות יותר מעמיקות עם חלקכם על הנושא :)

נ.ב. מיכאל - תודה על העידוד הכנה! אני אכן דלוק מאוד על הרכב, ובמשך כבר הרבה מאוד זמן. מקווה שבאמת אצליח להגשים גם את החלום הזה!

בברכה!

יונתן.

פורסם (נערך)
ארז,

...מה לעשות, אם אתה לא עשיר עם כסף פנוי - סכום של 200-300 אלף שקל (אם זה באמת סדר הגודל של ההוצאה), כנראה יתועדף קודם לרכישת דירה ולא לקניית סט גלגלים לסופי שבוע (מדהים ככל שיהיה).

עד כ-100 אלף שקל בטפטופים זה סכום סביר מבחינתי, במיוחד אם השיפוץ יקח כמה שנים (ולא חסר שיפוצים ארוכים פה בפורום).

לגבי המיני - לא מדובר על פרוייקט שיחליף את המוסטנג, אלא פרוייקט נוסף שגם עליו חשבתי תקופה (ואכן הרבה יותר נגיש במצבי הכלכלי הנוכחי).

...

עד כה החלום היה בכלל בגדר שיחות מזדמנות על חלומות עם חברים, ולא מעבר לכך.

אם בסוף יסתדר לי להגיע מחר לרמת גן (צצו כמה אילוצים היום), אולי אצליח לנהל כמה שיחות יותר מעמיקות עם חלקכם על הנושא :)

נ.ב. מיכאל - תודה על העידוד הכנה! אני אכן דלוק מאוד על הרכב, ובמשך כבר הרבה מאוד זמן. מקווה שבאמת אצליח להגשים גם את החלום הזה!

ענית בעצמך על השאלה למה לא ואילוצים, כמו לא להגיע לרמת גן, יפריעו לך לשפץ כל רכב, על אחת כמה וכמה, "אלינור"...

הרבה יותר קל לשלוף מילים כמו : "לך על זה", "תחיה את החלום" וכן הלאה וכן הלאה ולצאת "גדולים", אבל אם אני לא טועה, אפילו מצא, שהגשים חלום, עשה זאת בעשור השביעי לחייו, או לפחות אחרי שגמר לקנות חיתולים לילדים. כתבו לך ליאור ובני, כמדומני, שאם הפרוטה אינה מצויה בכיסך לצורך שיפוץ מהיר, אלא בטפטופים, קח בחשבון שעד שיגיע הטפטוף הבא, תאלץ לחזור ולשפץ שוב חלקים שמתבלים עקב חוסר שימוש. אני מניח שלא שיפצת רכב מעולם והנחה נוספת שגם לא היית בעלים של רכב אספנות. עצתי לך, ואתה יכול מיד אחרי שתקרא אותה, להשליכה לזבל, קנה רכב אספנות זול, נוסע, פיאט, אודי, או כל דבר דומה, סע עליו, תרגיש אותו בנשמה, בנשימה, בכיס, שפץ אותו בקטנה ואולי אז תבין האם יש מקום לממש את החלום או לאו.

עריכה אחרונה על ידי erez59

ארז רונן

פורסם

ארז אתה צודק, אכן לא שיפצתי רכב אספנות וגם לא הייתי בעלים של אחד.

אין לי שום עניין לקנות סתם טרנטה פשוטה וזולה כי מבחינתי אין בזה שום תכלית ורק הוצאות מיותרות לחלוטין בלי נשמה או כיף מהתהליך.

לגבי המוסטנג, כמו שאמרתי, אולי עכשיו זה באמת עדיין לא הזמן (אולי אחרי החיתולים וספרי הלימוד בהמשך).

לכן גם העליתי את האופציה השניה שיושבת לי בראש והיא המיני.

בגדול, לא ביקשתי מילות עידוד או מילות צינון, אלא התייחסות פרקטית לסוגיות של עלויות וקשיים בתהליך השיפוץ. כל זה כדי לעשות הערכה גסה עם עצמי מתי בערך אוכל להרשות לעצמי פרוייקט כזה.

המיני אולי באמת תהיה אופציה טובה להתנסות ראשונה, היא אומנם לא הכי זולה אבל לפחות בתחום הסביר יותר.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אין צורך להוציא את דבריי מהקשרם.

כל אחד נמצא בתחום הזה מסיבותיו ואהבותיו הייחודיות.

אני בטוח שכמה מחובבי הוולוו (או פורד אנגליה או פיאט) יישבעו שהמוסטנג היא רכב פרימיטיבי וזולל דלק.

מבחינתי רכב שלא "עושה לי את זה" לא שווה השקעה של שקל. אין הגיון פרקטי בתחביב היקר הזה (אלא אם כן אתה משתכר מהשיפוצים או המסחר ברכבים, אבל אז זה לא תחביב), אז אם כבר להשקיע זמן, כסף וכוח ברכב אספנות, עדיף שיפרוט לך על הנימים הנכונים בנשמה.

זו כמובן דעתי ואתה לא חייב להסכים איתי.

בברכה!

יונתן.

פורסם

זו הסיבה לדעתי, שהכל יישאר בגדר חלום.

כי כדי ללמוד ללכת, צריך קודם כל ללמוד לזחול.

כי כדי ללמוד לרוץ, צריך קודם כל ללמוד ללכת.

כי כדי לשפץ רכב שעושה לך את זה, צריך קודם כל לשפץ "טרנטה".

כי כדי לשפץ מוסטנג, צריך קודם כל להיות עשיר.

כי כדי להיות עשיר, צריך קודם כל ללמוד לזחול.

אבל זו כמובן דעתי ואתה לא חייב להסכים איתי. בכל מקרה, אני מאחל לך הצלחה ומבטיח שאם אתקל במוסטנג כזו במחיר סביר, אודיע לך.

ארז רונן

פורסם

אם אתה בכיוון המאה ועדין רוצה מוסטנג

יש לך דגמי קופה באזור ה 60-70 , אפשר ליבא כאלו גם , כמה שתקדים ככה המחירים לא יעלו כי הם משנה לשנה מזנקים .

תדאג שיהיה שם מנוע V8.

אם תעלה לשנות ה70 המחירים קצת יותר נמוכים .

פסטבק זה מחירים אחרים לגמרי , והקיט של אלינור מיקר את הנושא הזה פלאים .

חוץ מזה לטעמי זה מכוער אבל כל אחד ומה שהוא אוהב

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...