Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ברשותי גולף 2009 עם מערכת rcd510. בנוסף יש לי מגבר פולס אודיו 4400 ,סאב קנווד וקומפוננט סרווין וויגה.

יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל הכוונה מצידכם:

1- האם הקומפוננט שיש לי עדיף על פני הרמקולים שנמצאים כרגע בדלתות? ( רמקולים מקוריים)

2- הבנתי שהמגבר שברשותי יכול להתחבר למערכת המקורית בלי מנחת. (נכון ?) האם אוכל לחבר אליו גם את כל הרמקולים וגם סאב?

3-יש לי דיבורית בלוטוס מוטורולה מהרכב שהיה לי דגם t605. שמתי לב שיש מודול בלוטוס לדיבורית, האם אני יכול לחבר אותו איכשהו למערכת הקיימת מאחר ובה יש אופציה לבלוטוס? (המודול המקורי יקר מאוד בעיני)

פורסם

1-הקומפוננט שיש לך נמצא בכמה רמות מעל לרמקולים המקוריים.

2-אתה יכול לחבר את המגבר אך ורק על ידי חיבור מנחת או אם יש לך יציאות כאלה במגבר ויש לך את הקונקטור המתאים.

פורסם

1.כן

2.יש למגבר הנ"ל כניסות "היילבל" = מנחת מובנה בתוך המגבר

כך שאתה יכול לחבר את המגבר ללא מנחת חיצוני ,כמובן שלא ידוע איכות המנחת הפנימי הנ"ל

ברוב המגברים מדובר במנחת לא איכותי ושימוש במנחת חיצוני נותן תוצאה טובה יותר.

3.לא ,אתה חייב להתשמש במודול המקורי של ה RCD510 אבל זה לא מונע ממך

לחבר את הדיבורית הנ"ל למערכת כי היא דיבורית שעומדת בפני עצמה.

פורסם

תודה על המענה :)

תוכל להסביר יותר מה כוונתך בלחבר את הדיבורית? ז"א אוכל לראות מי מתקשר ולענות דרך המסך ?

אשמח לדעת איך אני עושה את זה גם כן ( מדריך יעזור בהחלט)

• תוכן חדש...