Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיאסטה 01. בשלושה תדלוקים האחרונים, כל פעם שהחניתי את הרכב, אחרי יום היה ריח חריף של דלק בפנים. היום חזרתי בהסעה אחרי העבודה (האוטו חנה יומיים בלי לזוז) ממש ראיתי שלולות קטנה ליד גלגל האחורי והריח מורגש 2 מ' מהאוטו.

יש לציין שזה קורה רק עם מיכל מלא, אחרי שנוסעים איזה 50 קמ וחונים, התופעה לא חוזרת.

עצות מה נדפק?

פורסם

שמע זה קרה לאחי עם האודי 80.

שנים לא הבנו למה יש ריח מתי שמתדלקים פול.

מה קרה?

שהרכיבו מגבר, קדחו אותו למיכל דלק בטעות או לא.

היה משהו מיוחד לאחרונה שהרכבת?

קודן, מגבר, פזומט?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש הרבה סיבות לנזילות של דלק.

תבדוק מתחת למושב כמו שנאמר ותראה אם תצליח לאתר את מקור הנזילה.

יכולה להיות נזילה מהאטם של משאבת הדלק, יכול להיות שיש לך סדק במיכל הדלק עצמו או בחיבור של צינור המילוי למיכל.

מאחר והבעיה בד"כ מתרחשת על מיכל מלא, סביר להניח שהמקור לבעיה יהיה בחלק העליון של המיכל.

לדוגמא אצלי ברכב היתה נזילה על מיכל מלא עקב סדק בחלק העליון של המיכל. הוא עבר תיקון אבל הבעיה חזרה לאחר זמן מה, ובסופו של דבר החלפתי את מיכל הדלק.

סבירות לבעיה כזו היא נמוכה יחסית, לכן הייתי מתחיל מבדיקה אם יש רטיבות מתחת למושב האחורי ולראות אם מקור הדליפה הוא מסביב למשאבת הדלק או ממקום אחר, אם זה סביב המשאבה, אז רוב הסיכויים שהבעיה היא באטם.

במקרה ואתה לא מסתדר, הייתי ממליץ להכניס את הרכב למוסך לבדיקה מקיפה. דלק בתוך תא הנוסעים (וגם מחוץ לרכב) יכול להיות מסוכן מאד, וגם לא בריא. לנשום אדי דלק זה בהחלט לא משהו שהייתי ממליץ, ואדי דלק מאד דליקים ונפיצים, לא פחות ואולי יותר מדלק במצב נוזלי.

×
×
  • תוכן חדש...