Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב ברשותי כבר 4 חודשים ובזמן האחרון הרכב מתחיל להתחמם.

בשעות הבוקר המוקדמות שאני יוצא מהבית ונוסע 15 ק"מ, לא בעליות שמאמצות את הרכב, הרכב לא מתחמם. כמעט ולא מגיע לחצי.

מהעבודה אני יוצא ב17:00, ועולה על בגין צפון בירושלים.

בגין מתחיל עם עליה קטנה,מישור,עליה גדולה של קילומטר, ומשם כבר ירידה.

מתי האוטו מתחמם?

כאשר אני נוסע במישור.

שאני נוסע על 70 קמ"ש, לא מאמץ את הרכב, הוא מתחמם לו.

אני עוצר בצד, 5 דקות הפסקת סיגריה {אני לא מעשן}, מתניע, והחום יורד פלאים ואז אני ממשיך לביתי.

מה לעשות?

ניקוי ראדיאטור? בירושלים לא רוצים לקחת אחריות על ניקוי ראדיאטור זקן כי טוענים שאם הרשת תתפרק להם ביד אכלתי אותה.

יש למישהו ראדיאטור למכור לי?

ישנם 2 אוטוביאנקי לפירוק.

שניהם עמדו שנים ארוכות ולא נראה שיהיו טובות כתורמות איברים.

Eביי ירד מהפרק כי לא רוצים לשלוח מאיטליה לארץ.

בשן ראדיאטורים שאמרו לי שהם יכולים לייצר לי ראדיאטור ניתקו לי בפנים.

עזרה בבקשה.

IMG_1222.jpg

IMG_1223.jpg

IMG_1224.jpg

IMG_1225.jpg

IMG_1226.jpg

IMG_1227.jpg

IMG_1228.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין באוטוביאנקי אבל אולי יש דגמים חדשים יותר עם רדיאטור בגודל דומה, ותוכל לקנות כזה חדש. אולי של פיאט אונו מנוע 1.0?

צריך לוודא קודם כל שההתחממות היא בגלל רדיאטור סתום חלקית ולא בגלל משהו אחר, כמו משאבת מים שנאכלו לה הכנפיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

משאבת מים הוחלפה לפני שנה.

רק שחם בחוץ {40 מעלות חום בירושלים} חום המנוע עולה מעל החצי. כאשר לא חם מדיי בחוץ הרכב נוסע יפיפה ולא עובר את החצי גם שמעמיסים עליו משקל ומהירות

אשמח אם ישכילו אותי לגבי ראדיאטור של רכב דומה

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

חפש באיביי. אני לא מאמין שאין חלפים לאוטובינקי. לך לירוחם בתלפיות. לא חסרים פתרונות.

פורסם

בבקשה שולחים חנים לכל העולם.

נכון, עולה אלף שקל + מיסים אבל אין מה לעשות, אם תתעלם בסוף אתה תגמור מנוע וזה יעלה יותר.

http://www.ebay.com/itm/all-aluminum-radiator-for-Autobianchi-A112-3-7-series-/111150823990?hash=item19e11afa36&vxp=mtr

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)
חפש באיביי. אני לא מאמין שאין חלפים לאוטובינקי. לך לירוחם בתלפיות. לא חסרים פתרונות.

ירוחם, זקן חלפים, חי חלפים, ג'קי חלקי חילוף, המדביק, אלגרבלי חלקי חילוף, היפר חלף, רינאווי {הפסדתי אותו ב4 חודשים, עבר מקום מדרך בית לחם לתנופה וזרק הכל לפח! הכל! אם הייתי מגיע הייתי מקבל הכל חינם} ,בשיתי חלקי חילוף. וכל תלפיות ואני אחד שעובד בתלפיות 4 שנים ומקושר טוב טוב לכל המוסכים באיזור התעשייה. כל יום בהפסקה הייתי הולך לרחוב אחר ושואל מוסך מוסך, בית עסק אחד אחרי השני.

אין לאף אחד חלקים ו או הרצון לעזור עם רכב זה.

אדון עליבאבא, כמה יעלה סופי המוצר?

1700 שקל?

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

מה זה משנה כמה יעלה? אתה רוצה להחליף רדיאטור או לשרוף את המנוע?

בחירה שלך.

כל זה בהנחה כמובן שהבעיה ברדיאטור ולא בבעיה במיכל עודפים/תרמוסטט/משאבת מים.

פורסם

משנה.

1700 שקל זה הרבה כסף בשבילי.

אין לי בעיה שהאוטו יעמוד חודש עד שאוגוסט הרותח יעבור.

מרץ-אפריל-מאי-יוני הרכב היה פיקס. ועדיין שקריר בבוקר הוא פיקס

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

alfa 156 2.5.

פורסם

הרכב לא פיקס, יש לך בעיה - היא לא תעבור לבד, אולי תרוויח עוד חודש, חודשיים שלושה אבל בסוף תאלץ להחליף.

רוצה להחליף כשהמנוע ירתח ? בבקשה. בשיטה הזו אתה לא תגיע עם הזקנה רחוק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפני שמציעים לאוטוביאנקי רדיאטור של הונדה סיוויק, ניתן לבדוק קודם רדיאטורים של איטלקיות "קרובות משפחה" ולא של איזו מלוכסנת עיניים :lol:

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

קודם כל הייתי בודק את המאוורר מנוע ואת הטרמוסטט,למרות שעל פניו נראה שהרדיטור לא משהו.

מדוע אתה לא מנקה אותו לבד?

למפגש בירושלים מגיע בחור נחמד בשם אהרון הוא מכיר את האיטלקיות מצויין , לאחרונה הוא ריענן לי הX1/9 ועשה עבודה מצויינת.

הוא יודע מאיפה להשיג חלקים גם מהעולם .

בכל מקרה זה האתר בשבילך , מוכר גרמני אמין ששולח חלקים לארץ.

http://www.ebay.com/usr/fiat-shop?_trksid=p2060353.m2749.l2754

עריכה אחרונה על ידי michael carmi

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לפי מה שאתה אומר המד חום מגיע לאמצע או עובר עד 2/4 אבל לא רותח. אם נכון אז המצב די נורמאלי בהתחשב בחום המטורף שהיה לנו. כל עוד לא רותח ונמצא בתחום ה"ירוק" אין סיבה לדאגה.

נכון, מהתמונה שלך נראה כאילו הרדיאטור קצת סתום.

יש יצרני רדיאטורים בארץ וניתן להזמין רדיאטור חדש יעודי.

מצטרף להצעה מעלי לבדוק תקינות: הטרמוסטט, המאוורר, הרצועות (לבדוק שאינן מחליקות), כיוון קרבורטור לתערובת קצת העשירה.

בדיקת מעצורים כדי לפסול מעצור נעול שמאמץ את המנוע.

כמובן בדיקת מפלס נוזל קירור.

והכי חשוב כשתדע מה הבעיה ספר לנו כדי שנחכים.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...