Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ואם לא, מה ניתן לעשות.

בנוסף היה דיון פה בעבר על לקנות דאבל דין במקום ה 80 PRS, יש דאבל דין שייתן סאונד טוב, יעבוד עם דיסק און קי בנפחים של 63 GB ויותר?

יש פה משתמש שהעיד שהדאבל דינים עובדים לאט ולא מספיקים את המשתמש כשיש הרבה קבצים בדיסק און קי.

יש פה מישהו שעובד עם נפחים גדולים ונהנה מהחוויה של הטאץ' הסאונד ומהירות התגובה?

בנוסף ארצה שיתמוך גם בשמות קבצים בעברית. תודה.

עריכה אחרונה על ידי Tamir Farkash
פורסם

יש לי 5750BT שעודכן לגירסא האחרונה מהאתר הסינגפורי

ועובד דווקא לא רע עם דיסק 16GB מלא בשירים MP3 ו WAV

יש שירים שהם אוסף והוא מסתדר איתם ללא בעיה בדפדוף ביניהם

במיוחד לאחר העידכון(יכול להיות שזה פלצבו)

קורא עברית גם כשהמכשיר עצמו מוגדר על שפה אחרת

אין לי ניסיון עם 80PRS או סינגל דין אחר

פורסם

כן אבל הוא רוצה דאבל דין תחליפי לאיכות של ה80prs

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

אין דאבל דין באיכות של 80prs? אני תמיד בעד מכשיר 1din איכותי אבל ה80prs הוא עדיין לא מכשיר הייאנד היסטרי שאין דאבל דין שישתווה אליו.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אתה מוזמן להציע מכשיר שמשתווה ליכולות שלו בכיף, אף אחד לא עוצר אותך, ואני מכיר המון שישמחו לשמוע.

אולי הוא לא מכשיר היי הנד היסטרי עם גוף מנחושת וכו', אבל את האפשרויות כיוון שלו לא תמצא באף דאבל דין.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של ה 80prs, ושל ה p99rs אני יכול להעיד שה 80 הוא מכשיר ברמה גבוהה מאד.

החבילה הכוללת בשמונים היא שעושה את ההבדל (שני יציאות usb, בלוטוס, שולט 3way, ונוחות שימוש).

מבחינת איכות שמע, שהיא כשלעצמה מצויינת (ברצינות), יש מכשירים יותר טובים אבל לוקים בחסר מבחינת פונקציות (usb למשל, או קרוס אקטיבי וכו').

בואו לא נשכח את הפקטור של המחיר, 1300 שקל.

עכשיו לשאלת פותח השרשור.

לא, המכשיר לא מציג שמות בעברית, ותעשה לעצמך טובה, קנית מכשיר ברמה גבוהה, אני מעריך שזה בא עם עוד השקעה על ציוד מסביב.

תפסיק לנגן קבצי mp3, תוריד פלאקים ותמיר אותם ל wav, זה מעצבן, אבל פה טמון הכלב.

SCANSPEAK

פורסם

דווקא מבחינת כיוונים רוב הדאבל דינים החדשים של פיוניר משתווים ל80prs.

יש להם קרוס 3 way וtc.

אבל מבחינת איכות סאונד הם לא מתקרבים ל80prs.

זה באמת אחד המכשירים היותר איכותיים שיש היום ואני לא מכיר הרבה hu שעומדים איתו.

ואף לא דאבל דין אחד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חוץ מאצל בני בשום סט אפ לא נפלתי מה 80prs החדש הישן היה מוצלח יותר לטעמי מבחינת איכות.

לא יודע לפי מה הקביעה שהדאבל דינים מהסדרות הגבוהות של פיוניר ואלפיין לא משתווים ל80prs מבחינת איכות, מישהו ביצע בדיקה השוואתית 1 על 1 באותו רכב על אותו סט אפ? אם הייתם משווים ל p99 או לקלאריון hdx2/3 הייתי מסכים עם הקביעה הזו גם בלי לבדוק. אני במקרה החלפתי אקליפס 7200 בדאבל דין של אלפיין ina w910r וחיברתי לפרוססור h701, התוצאה אחרי קצת כיוונים לא נופלת מהאקליפס.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

ולמה שתסכים עם הקביעה הזו בלי לבדוק?

קיים דאבל דין שמאפשר לך לכוון את 3 הערוצים בנפרד לימין ולשמאל?

עוד לא ראיתי דאבל דין שהוציאו למטרות SQ, מה שנקרא ALL SHOW NO GO.

רציתי לציין זאת מלכתחילה, אני לא מדבר על דאבל דין + פרוססור.

פורסם (נערך)
חוץ מאצל בני בשום סט אפ לא נפלתי מה 80prs החדש הישן היה מוצלח יותר לטעמי מבחינת איכות.

לא יודע לפי מה הקביעה שהדאבל דינים מהסדרות הגבוהות של פיוניר ואלפיין לא משתווים ל80prs מבחינת איכות, מישהו ביצע בדיקה השוואתית 1 על 1 באותו רכב על אותו סט אפ? אם הייתם משווים ל p99 או לקלאריון hdx2/3 הייתי מסכים עם הקביעה הזו גם בלי לבדוק. אני במקרה החלפתי אקליפס 7200 בדאבל דין של אלפיין ina w910r וחיברתי לפרוססור h701, התוצאה אחרי קצת כיוונים לא נופלת מהאקליפס.

אני בדקתי דאבל של פיוניר 5750 מול ה80prs.

אין בכלל מה להשוות.

ולא אמרת כלום, החלפת לדאבל, והוספת פרוססור ורק אז קיבלת תוצאה דומה ל7200,ואם לא היית מחבר את הפרוססור?

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה מערבב בין איכות מקור לפיצ'רים. יכול להיות שתיאלץ לחבר דאבל דין לפרוססור כדי לקבל את הפצ'רים שיש ב80prs, אבל מבחינת איכות מקור יש דאבל דינים שלדעתי לא יפלו ממנו.

• תוכן חדש...