Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקשר בין רובוט לרובוטי? תקשיבו לידיעה מעניינת:

תאונה מוזרה ומזעזעת לפני יומיים במפעל פולקסווגן בקאסל, גרמניה: עובד צעיר נהרג מרובוט שחבט בו ומחץ אותו...בדקתי מעבר לידיעה ב-YNET ומעניין בהקשר שלנו, שזה המפעל שמייצר את תיבות ה-DSG7...

לפי האינטרנט, מסתבר שב-2006 הייתה שריפה במפעל הזה. מה קורה לגרמנים? והאם "טיב" הגירים הרובוטיים של פולקסווגן קשור להתנהלות המפעל? סתם, אני אומר את זה בחצי חיוך (למרות שזה ממש לא מצחיק, אדם נהרג) אבל כל דבר שקשור לסדרת הגירים ה"מהוללים" הללו פשוט מושך מיד את העין.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בסרט החדש הרובוטים רצים על dsg ושרה קונור מנסה להוציא מצמפיון מכטרוניקס חדש על חשבון האחריות, זה היה בטריילר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
צחוק צחוק, אבל בחורה בשם שרה אוקונור ציצה בטוויטר בעקבות הארוע :https://twitter.com/sarahoconnor_/status/616282747200479232

קצת קריפי... :shock:

עוד שנייה יבוא אחד ד"ר סילברמן להסביר את מה שקרה.

פורסם

סתם כותרת מפוצצת. כולה מכונה שבגלל טעות אנוש מחצה בן אדם שבכול מקרה לא היה אמור להיות בתוך הכלוב שהיא פועלת בו.

אם זה היה מכבש זה לא היה מעניין אף אחד.

מחר יהיה כתוב שהרובוט בגיר הרג אדם שלא שם לב שהוא ברוורס במקום בדרייב.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

...סתם כותרת מפוצצת אבל תודה שזה אייטם מעניין. אגב, יש לי הרגשה שיש לך רכב מקבוצת VAG עם DSG? :lol:

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לי אין ואג ואני חושב שהכותרת מגמתית. אין לי בעיה עם ההומור מאחורי הדברים, אבל שבטעות לא נגיע למצב שהשרשור הזה נלקח ברצינות. לדעתי מתאים יותר לאוף.

אני כן מסכים שגיר הDSG הוא מהולל, בעיקר ע"י מוסכניקים :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

השברולט ווגה שהוצגה ב 71׳ היתה המכונית הראשונה בעולם שבה רובוטים היו מעורבים בייצורה.

לעיתים הרובוטים היו סובלים מהתקפות זעם בלתי נשלטות, והיו הורסים את המכוניות בתהליך הייצור, מחזה די משעשע.

המכונית הראשונה שהורכבה במלואה על ידי רובוטים ואפילו נצבעה אוטומטית, היתה הפיאט ריטמו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, יש לי כמה שאלות בבקשה:

1. כמה היו מעורבים רובוטים בהרכבת הווגה? ברמה שמייצרים ברגים וגומיות? מבריגים איזה משהו קבוע? או קצת יותר מזה?

2. באיזה שנה הורכבה הריטמו ע"י רובוטים בלבד? מעניין אותי כמה שנים לקח מ-71 - תחילת הטכנולוגיה, ועד הריטמו - רובוטים שמייצרים רכב שלם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

1. היו מעורבים בריתוך חלקי מרכב הלבד, והי פרימיטיביים, מן הסתם.

2. הריטמו הוצגה ב 78׳ ויוצרה כמעט במלואה על ידי רובוטים, לפחות המרכב שלה. מערכת המיחשוב פותחה על ידי אוליבטי האיטלקית.

בתחילת שנות ה 80׳ עברו רוב היצרנים לייצור ממוחשב, צעד שגרר עלויות אדירות, וגרם לכך שרוב היצרנים המשיכו להשתמש במנועים ותיבות הילוכים מדגמי עבר. המפסידה העיקרית היתה ספרד שחדלה להיות יעד אטרקטיבי עבור היצרנים, בשל עליות העבודה הנמוכות יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...