Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה שבדקו את למקה היא מהות הכתבה.

הכתבה הייתה על מוצרים שאפשר לרכוש באינטרנט (aliexpress, ebay וכו'). אך בישראל יזמים מביאים 300 יחידות כאלו ומוכרים אותם ברווח מופקע.

נתנו את קרולינה למקה כדוגמא, ונתנו גם את דנה אשכנזי כדוגמא.

בדוגמא של אשכנזי לקחו תמונה של המוצרים "שלה" חפשו אותה בגוגל https://images.google.com/?gws_rd=ssl

והזמינו.

אז הלכו למומחה טקסטיל כזה או אחר שאמר שהאיכות דומה ברב המוצרים. בחלקם הסיני היה טוב יותר ולהפך.

במילים פשוטות מעצבת העל אשכנזי מזמינה מALI ומוכרת במחיר מופקע.

שמלות/חולצות ב3-5$ נמכרות ב300-500 ש"ח.

אותו דבר carolina lemke יזם יצר מותג מכלום, הביא את בר רפאלי נתן לה אחוזים וזהו. מיליונר.

Peugeot  5008 2023 

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לסיכום: האם יש כיום אתר/מפעל/יצרן ממנו ניתן לרכוש משקפיים לא ממותגות, לא בעלות שם אופנתי ולא מעוצבות בחתימה של איזה איטלקי פלצן, אבל שמצד שני ייתנו הגנה טובה?

אני מעונין במשקפי שמש איכותיות שאוכל לסמוך בוודאות שכל הסינון נמצא שם, אבל לא מעונין בשם אגדי או בעיצוב מדהים.

יש לי כתובת?

פורסם
Zenni optical

תודה.

לא הבנתי את מנוע החיפוש של האתר: איך בוחרים או מגיעים למחלקת משקפי השמש?

מה לסמן?

איך אני רואה את הפקטור של הסינון של כל ה- UV מרעין בישין?

פורסם

לא יודע למה אני כבר כמעט 18 שנה עם אותו המותג מאז הימים העליזים בתיכון. CEBE. אין להם יבוא סדיר לארץ צריך לחפש.

פורסם

עצרתי כשהתחלתם להתווכח על מפעלים. אז קבלו ידיעה. כל הלואי ויטון פראדה גוצי רייבאן ועוד מותגים גדולים מיוצרים באותו מפעל באיטליה שנמצא בבעלות חברת לוקסטיקה שהיא מונופול מטורף בתחום המשקפיים בעולם והארהב בפרט. לא מאמינים? חפשו תוכנית 60 דקות בנושא

פורסם
תודה.

לא הבנתי את מנוע החיפוש של האתר: איך בוחרים או מגיעים למחלקת משקפי השמש?

מה לסמן?

איך אני רואה את הפקטור של הסינון של כל ה- UV מרעין בישין?

שלח לי הודעה פרטית אסביר.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

בשורה תחתונה בשביל להיות בטוחים, ניתן לקחת משקף שמש לאיזה שהוא מקום "ניטרלי" ולבדוק שהוא אכן מסנן ב100% קרני UV?

פורסם
עצרתי כשהתחלתם להתווכח על מפעלים. אז קבלו ידיעה. כל הלואי ויטון פראדה גוצי רייבאן ועוד מותגים גדולים מיוצרים באותו מפעל באיטליה שנמצא בבעלות חברת לוקסטיקה שהיא מונופול מטורף בתחום המשקפיים בעולם והארהב בפרט. לא מאמינים? חפשו תוכנית 60 דקות בנושא

כן, העלו בעמוד השני סרטון מהתוכנית הזו.

מאוד מעניין העניין הזה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
איך אני יכול לבדןק את המשקף הספיציפי שלי?

היכן יש מכשיר שבודק חסימת קרני uv?

+ 1

איפה יש מכשיר שבודק את איכות המשקף נגד קרני הUV ?

פורסם

כל חנות אופטיקה מחזיקה לנסמטר, אבל לא בכל לנסמטר יש אפשרות לבדיקת סינון קרינה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...