Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרי המדחס מחובר ישירות לרצועת מנוע, האם הוא מסתובב כל הזמן?

כשאני מדליק מזגן אני שומע מין נקישה חלשה כזאת, כאילו משהו מתחבר, מה פשר הדבר?

בלי קשר , אם אפשר, אותו דבר לגבי משאבת הגה כוח, גם היא פועלת כל הזמן גם כשההגה במקום?

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

המדחס מחובר לרצועת המנוע - כן, אבל הוא מחובר באמצעות מצמד, הפעלת המזגן משלבת את המצמד הנ"ל וזוהי הנקישה אותה אתה שומע. (אפשר לראות מתי המדחס משולב/משוחרר).

לגבי משאבת תיגבור ההגה- זו פועלת תמיד, ופה יש כמה וכמה טריקים מגניבים של היצרניות (תיגבור יתר במהירות נמוכה וכו').

SCANSPEAK

פורסם

האמת שברוב המכוניות החלשות ממש מרגישים את הפעלת המצמד בזמן בפעלת המזגן. תנסה את זה מתישהו. במיוחד במצב נייח.

פורסם

אני אוסיף רק שחיבור של המצמד מתבצע על ידי סליל שיוצר שדה אלקטרומגנטי (מגנט) זה בעצם הקליק שאתה שומע כאשר מצמד נימשך וניצמד בעזרת כוח מגנטי שנוצר מסליל.

על המאייד (רדיאטור קר בתוך הרכב) יש טרמוסטט, שכאשר הטמפ נמוכה הוא שולח פקודה לשחרר את הקלץ וכאשר המאייד מתחמם טיפה אז הוא שולך פקודה לטפוס את הקלאצ' אלו בעצם הקליקים שאתה שומע בזמן עבודה של המזגן.

פורסם

בהמשך לאנטון, בחלק מהרכבים שומעים גם קליק מהממסר החשמלי שמעביר פקודה למדחס

יום טוב גם לך

פורסם

דבר שמעניין אותי, האם הקליקים האלו שנהיים עקב ניתוק המדחס עקב חוסר קרר או עודף ואז הקלאץ' מחבר אותו שוב שוב ומלווים "בבעיטה" או רעידות חזקות מאוד והטורים יציבים, האם זה קשור לתושבות מנוע?

אני נתקל בזה באוטו שלי, של העבודה, של כל מיני, בעיקר רכבים ישנים.

פורסם

או שהאקטואטור שמשלב את המצמד עומד לסיים את שלו, או שהמצמד עומד לסיים את שלו, או שהמדחס בכללי עומד לסיים את שלו, או שהמזגן בהתקנה מקומית, ולא ממש מתאים למנוע, או שאין מנוע צעדים שיעלה את הטורים כשהמזגן פועל, או שאותו מנוע צעדים לא תקין, או שהמצבר גמור, או שיש תקלה במנוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...