Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ראיתי את הדבר הזה באינטרנט ורציתי לשאול אם באמת זה עוזר להפלחת את הרעש של הרוח שאני שונה בד"כ מעל 100 קמ"ש בסקודה אוקטביה חדשה בת חודש

מישהו ניסה פעם דבר כזה ??

פיידבאק??

http://www.aliexpress.com/item/Volkswagen-VW-Golf-7-mk7-Skoda-Octavia-A7-car-Rubber-Seal-Weather-Strip-Hollow/32334999583.html

פורסם

אני לא בטוח לגבי מקור הרעש

אין גג פנורמי

זה כאילו בא מכל החחק הקדמי של הרכב

זה מעצבן, אני ממש אוהב את הרכב אך הרעש הזה מפריע לי

פורסם

רעש הרוח בסקודה נשמע לי כאילו מגיע מבתי הגלגלים, לדעתי שום גומי לא יעזור.

בבתי הגלגלים יש פלסטיקון זול ודק שלדעתי אין בו שום בידוד, בכלל הרכב רועש יותר מהממוצע במהירות 80+ (לאמא שלי יש בליסינג)

פורסם

הדגם שלי הוא יותר פרימיום

אוקטביה 1.4 דגם אלגנס

למרות זאת הרעש הזה מאוד מפריע

יש איזשהוא דרך לעזור ?? מוכן לשלם עבור התקנה נוספת של חומר בידוד ,אפשרי ??

פורסם

יש כל מיני חומרים ייעודיים לאיטום בשביל סאונד לרכב, בדים ומדבקות שמרכיבים מבפנים על משטחי פח שרוטטים בנסיעה.

יכול לעזור קצת אבל מדובר בהשקעה והתעסקות לא קטנה עם תוצאות לא ברורות.

בסופו של יום אם היצרן לא שם את בידוד האקוסטי בראש מעייניו לא נראה לי תוכל לעשות הרבה חוץ מלעשות נסיעת מבחן יותר יסודית על הרכב הבא שלך.

תגביר את מוסיקה ועם הזמן אני בטוח שתרגל

• תוכן חדש...