Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מנסיבות שלא אציין אותן, הערב אני יעמיד את הרכב שלי מתחת לסככה לתקופה של 6 חודשים.

קניתי כיסוי חיצוני לרכב שיכסה אותו לכל התקופה.

לגבי המצבר: אני מנתק לו את ה +

הרכב לא מתוכנן לזוז משם בשום אופן!

ואם זה עוזר, הרכב עבר טיפול 10K לפני חודשיים.

תוכלו לתת לי עוד טיפים?

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי n0am001
פורסם

מכוניות לפעמים עומדות שנה ויותר אצל היבואן לפני שמספקים אותן ללקוח.

תגיד, מחליפים להם צינורות?

לא צריך להחליף שום צינורות, חצי שנה זה לא הרבה זמן.

שמן גם לא חובה להחליף במיוחד אם בוצע טיפול לא מזמן.

גם לא צריך לבלבל לחברים במוח ולבקש מהם להוציא את הרכב לטיול פעם בשבוע. אני בטוח שיש להם מה לעשות בזמן הפנוי שלהם.

חניה במקום מוצל + כיסוי וזהו.

גם אם תנתק את המצבר סביר סביר להניח שהוא לא יניע לך את הרכב אחרי חצי שנה. למצברים יש פריקה עצמית בקצב של כמה אחוזים בחודש גם במצב מנותק.

קח בחשבון שתצטרך לשים אותו בטעינה אותו או לקנות חדש.

פורסם (נערך)

חצי שנה זה לא הרבה זמן. אני מכיר אישית כמה אנשים שאורח חייהם הוא חצי שנה בארץ וחצי שנה בחול(מתוך בחירה). הרכב עומד חצי שנה ואחרי חצי שנה מחברים מצבר ומניעים עם כבלים, ולא מחליפים כלום. העסק חוזר על עצמו כל חצי שנה...הכל תקין כלום מעבר לטיפול שנתי אחד פעם בשנה.

לא שמנים לא צינורות ולא נעליים. ולא מדובר ברכבים חדשים.(2009, 2010).

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

האמת כיסית בערך את כל מה שצריך לעשות,אישית הייתי מבצע החלפת שמן מנוע + פילטר שוב אחרי שתתחיל לנהוג בה שוב.

שים לב שאתה לא מחנה את הרכב במקומות שיש לידם חולדות ועכברים,אם אחד כזה נכנס לך לרכב הוא יכול לגרום לנזק חמור מאוד.

לחבר הייתה אלפא 159 שישבה קצת זמן,פתאום נדלקה נורת כרית אוויר,אחרי שהפך חצי רכב גילה שעכבר או איזה מכרסם אכל לו את הצמה של הכרית אוויר מתחת למושב של הנהג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עדיף לשלם על אחסנה לטווח ארוך בחניון מקורה. עדין זה הגנה טובה יותר מבד. יהיה קצת אבק על האוטו. זה עדיף על הקיץ הישראלי שכבר כאן. הרכב ילהט בתוכו וזה יפגע בתא הנוסעים

פורסם

תודה רבה חברים, הרכב שמור במצב טוב שנת 2007, אני ישתדל פעם בחודש רק להניע אותו ל 5 דקות

עזרתם לי מאוד, תודה,

יום טוב :)

פורסם

לא יעזור לך להניע אותו פעם בחודש ל 5 דקות.

5 דקות בניוטרל לא מספיקות בשביל למלא את המצבר בחזרה.

זה או לצאת לכביש בינעירוני לאיזה חצי שעה כל כמה שבועות או לא לעשות כלום ולקחת בחשבון החלפת מצבר בסוף התקופה.

הקטע הוא שאם תחליט לנסוע פעם ב... לא תוכל להקפיא את הרישין.

זיכוי שתקבל על הקפאת רישין זה בערך מחיר של מצבר.

פורסם

עוד דבר שצריך כשמעמידים את הרכב לתקופה כזו, זה להוסיף תוסף "מייצב לדלק", כדי למנוע נזקים שנגרמים מדלק שעמד זמן והתחיל להיפרד. זה מה שעושים בכל מקום מסודר, שמעמידים כלי מנועי לתקופה. זה תוסף שמוכרים אותו לפעמים בשביל מי שיש לו כלי גינון מנועיים, שיושבים תקופות במחסן. יאכטות משתמשים בזה, וגם כלי רכב צהליים העומדים למשך תקופה, וצריכים להיות מוכנים, הדלק מתוסף בתוסף כזה.

Fuel Stabilizer

יש הרבה בפורום דו-גלגלי שעשו שימוש בתוסף מסוג כזה, כשהעמידו את האופנוע לתקופה.

• תוכן חדש...