Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן, מי מכם לא שמע על התכנית של "אור ירוק" למניעת תאונות דרכים?כן, אלה שמפרסמים על "עצומת המליון", כל הרעש, הפרסום, וכל ההמולה? אתם יודעים על מה? זהו, שגם באור ירוק לא יודעים על מה,או שלא רוצים להגיד על מה. חבר'ה, לכל מי שמתכוון לחתום על העצומה, אור ירוק מתכוונת לפרסם את התכנית שלה למלחמה בתאונות דרכים רק אחרי שממשלת ישראל תאשר את התכנית. באתר שלהם לא כתוב סעיפים ולא כלום אלא רק:

אנו דורשים מממשלת ישראל לאמץ וליישם "תכנית לאומית" שתכלול טיפול יסודי בתשתית ובכבישים ברמה הארצית, חקיקה הנוגעת לתקציבים, אכיפה מוגברת נגד עברייני תנועה, ובראש ובראשונה- חינוך מגיל צעיר לתרבות של זהירות בדרכים, נהיגה נכונה וזהירה ומתן כבוד הדדי".

גאוני הא....לכו תדעו על מה אנשים חותמים בלי לדעת........בטח עוד חוקים ותקנות מטומטמות שיכניסו עוד כסף למדינה.

פורסם

כשאצלי בעבודה הופץ דוא"ל הקורא לכולם לחתום על העצומה של אור ירוק, הפצתי לכולם מכתב שבו אני מפנה אותם לאתר העמותה בכלל ולעמוד הנקרא "ת'כלס" בפרט, שבהם מצויין במפורש שמטרת העמותה היא לחזק את מתנ"א.

ביקשתי מהם לחשוב אם הדרך למלחמה בתאונות הדרכים לדעתם היא חיזוק מתנ"א, הגוף האמון על המלחמה בתאונות והמשחית את תקציביו ומשאביו על אכיפה של עבירות שמעורבותן בתאונות נמוכה וזאת ספציפית במקומות שבהם הסיכוי שיגרמו לתאונה הוא אפסי - קרי עבירות מהירות בכבישים פתוחים, ישרים ובטוחים. והמסקנה שלי הייתה שבתמיכה בעמותת אור ירוק, עם מטרותיה המעוותות, הם פוגעים בעצמם כנהגים, ומונעים התחלה של מלחמה אמיתית בתאונות.

מסתבר שהבחור שהפיץ את המכתב המקורי הוא קרוב משפחה של בכיר בעמותת "אור ירוק"...

אחרי שהפצתי את המכתב שלי, שתוקף את העמותה, הוא בא אלי וחשב שאני אתחיל לגמגם. אז התעקשתי שיעביר את המכתב שלי לאותו בכיר בעמותה ואני עדיין מחכה לתגובתו העניינית. :evil:

פורסם

ונראה לך שתקבל אותה...

תוכל לתת קישור לאותו עמוד "התכלס"?

אגב,העמותה אולי קמה מרצון טוב אבל היא לא בדיוק מצליחה...העיקר אומרים שהם מצילים חים,עוד לא ראיתי את התכנית...

פורסם

כן... בטח... רק "הם" הביאו לירידה בתאונות ובנפגעים (כמצויין בתחתית עמוד ה"תכלס" עלק)...

עד שלא פגשת מתנדב מתנ"א בניידת אור ירוק ביום שבת בבוקר... לא ידעת פיסכופת - מהו?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

השוחט אמר: " בעזרת השם נציל הרבה נפשות"

משעשע טיפה:grin:

pic_klein.jpg

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
ונראה לך שתקבל אותה...

תוכל לתת קישור לאותו עמוד "התכלס"?

אגב,העמותה אולי קמה מרצון טוב אבל היא לא בדיוק מצליחה...העיקר אומרים שהם מצילים חים,עוד לא ראיתי את התכנית...

תראה, אני ממש לא מאמין לשום דבר שהמדינה הזו עושה. לך תדע, אולי זו עמותה פיקטיבית שמישהו בכיר במתנ"א מנהל...כבר אי אפשר לדעת במדינה הזו. אתה יודע מה, אם היו משקיעים את הכסף שנכנס למדינה מדוחות לתשתית בלבד, הייתי אומר סבבה (הכוונה אם אור ירוק תתחייב לבצע את זה) אבל כיום, רק משהו כמו 7 אחוז מכלל הכסף שהמדינה מכניסה מדוחות תנועה הולך לתשתית. (וזה חברים, מעט מאוד). אור ירוק לא מתחייבת לזה. הם כותבים באתר שלהם דברים ללא כיסוי.

אתם יודעים למה זה דומה? לאדם שהולך לקנות אוטו או בית, ולא יודע על מה הוא חותם, ופשוט המוכרים מרמים אותו.

גועל נפש.

פורסם
תראה, אני ממש לא מאמין לשום דבר שהמדינה הזו עושה. לך תדע, אולי זו עמותה פיקטיבית שמישהו בכיר במתנ"א מנהל...כבר אי אפשר לדעת במדינה הזו. אתה יודע מה, אם היו משקיעים את הכסף שנכנס למדינה מדוחות לתשתית בלבד, הייתי אומר סבבה (הכוונה אם אור ירוק תתחייב לבצע את זה) אבל כיום, רק משהו כמו 7 אחוז מכלל הכסף שהמדינה מכניסה מדוחות תנועה הולך לתשתית. (וזה חברים, מעט מאוד). אור ירוק לא מתחייבת לזה. הם כותבים באתר שלהם דברים ללא כיסוי.

אתם יודעים למה זה דומה? לאדם שהולך לקנות אוטו או בית, ולא יודע על מה הוא חותם, ופשוט המוכרים מרמים אותו.

גועל נפש.

העמותה היא בטח לא פיקטיבית ,ומנהל אותה מר נאור ,מנכ"ל "אמדוקס" לשעבר , שהחליט ,לאחר מות בנו בתאונת דרכים -שהוא מקדיש את הכסף הרב שצבר ואת זמנו למלחמה שתאונות הדרכים.

כמו כן , מנוסח העצומה - אני לא בטוח שהגברת האכיפה הינה דבר רע כ"כ.

מה שרע זה צורת האכיפה - כולנו (פחות או יותר) מסכימים שמתנ"א מבזבזת את זמנה על אכיפה בלתי אפקטיבית ומיותרת בחלק גדול מאוד מהמקרים , ושהיא משמשת כזרוע לגביית כספים מהציבור.

הצרה הינה ש"אור ירוק" תומכת ללא סייג במחדלי מתנ"א - ולא מתוך כוונה רעה -אלא מתוך בורות מוחלטת.

כמות האנשים שאין להם שום ידע בנושא ומנהלים את המלחמה בתאונות הדרכים היא עצומה , רובם חיים עפ"י קוי מחשבה שהיו נהוגים לפני 20 ו-30 שנה , ולנו זה עולה בכ-500 הרוגים בשנה.

הטענות - אם כך ,צריכות להיות לא נגד נוסח העצומה ,אלא כנגד מה שנגרם כתוצאה מהתמיכה בתוכנית העבודה הקלוקלת של מתנ"א.

פורסם

היום בחדשות של ערוץ 10 פרסמו את הנתונים הרשמיים של כמות הרשומים.

250 אלף. בשבועיים. מרשים!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עצוב ,לא מרשים.

250 אלף איש חותמים בלאנקו.

אם היה לי כסף , הייתי מסדר לעצמי פרסום כך שהמשכנתא שלי הייתה ממומנת ע"י אחרים.

(מצד שני - לו היה לי כסף ,לא הייתי צריך משכנתא... :roll: קצת בעייתי העסק).

אם רק היה לאלה שמציעים פתרון המבוסס על מדידות אמת ולא לופט גשעפט כמו "אור ירוק" ומתנ"א את תקציב הפרסום הזה - ניתן היה אולי להזיז משהו אצל ההוא עם חליפות הורסאצ'ה לכלבים...:?

פורסם
עצוב ,לא מרשים.

250 אלף איש חותמים בלאנקו.

אם היה לי כסף , הייתי מסדר לעצמי פרסום כך שהמשכנתא שלי הייתה ממומנת ע"י אחרים.

(מצד שני - לו היה לי כסף ,לא הייתי צריך משכנתא... :roll: קצת בעייתי העסק).

אם רק היה לאלה שמציעים פתרון המבוסס על מדידות אמת ולא לופט גשעפט כמו "אור ירוק" ומתנ"א את תקציב הפרסום הזה - ניתן היה אולי להזיז משהו אצל ההוא עם חליפות הורסאצ'ה לכלבים...:?

הם עושים פה משהו הרבה יותר מתוחכם מלעשות כסף קל!

אני אעלה לירושלים אם ינסו להעביר את החוק הזה!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

נארגן שיירת מחאה, מהמפגש של יום שישי בר"ג לירושלים :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כמות האנשים שאין להם שום ידע בנושא ומנהלים את המלחמה בתאונות הדרכים היא עצומה , רובם חיים עפ"י קוי מחשבה שהיו נהוגים לפני 20 ו-30 שנה , ולנו זה עולה בכ-500 הרוגים בשנה.

זו הבעיה הגדולה.

אני הולך לדרוך פה על נקודה קצת רגישה, ומקווה לא לפגוע ברגשותיו של אף אחד.

יש המון עמותות שעושות רעש ציבורי ורובן ככולן הוקמו, מנוהלות ומופעלות על ידי אנשים שהנגיעה שלהם לנושא היא אמוציונלית בלבד.

עם כל הכבוד והאמפתיה לאנשים ששכלו קרובים בתאונות דרכים, זה לא עושה מהם מומחים לתחבורה. ההיפך הגמור. מומחה לנושא, כל נושא, צריך לבוא מנקודת מוצא של ידע ולהיות אובייקטיבי. אבל מה שכן - הם מרואיינים אטרקטיביים באמצעי התקשורת.

ובדיוק בגלל זה, כאשר איזה פרופ' משעמם מהטכניון עורך מחקר בנושא - במה הוא לא יקבל. אבל כאשר אם שכולה מתגייסת למלחמה בתאונות, זה כן יגיע לציבור. ועצם העובדה שהעמותות ותכניותיהן נחשפות בתקשורת מעניקה להן איזו שהיא תדמית של אמינות וממלכתיות.

התוצאה היא שהציבור מקבל את הדעות הקדומות והרעיונות המיושנים כאמת קדושה, והתוצאה לפנינו.

חבל.

פורסם

לאישפוז:

הבעייה שהמדינה מקבלתחוות דעת מ-"מומחים" שהידע שלהם במכוניות ותחבורה שווה לידע שלי בניתוחי מוח.

למשטרה נוח וקל להאשים את המהירות, שמעתי עלמקרים בהם שהמשטרה אפילו לא בדקה תאונות לעומק וישר קבעה כי המהירות אשמה.

• תוכן חדש...