Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כעת כשעברתי לואן תיירותי של אבא שלי הגיע הזמן שאשקיע בו קצת.

מחפש המלצה לקומפונט או רמקול קואקסיאלי בגודל 6.5' במחיר של עד 350 ש''ח.

ברכב שלי היו מותקנים מורל טמפו 6 ללא מגבר וזה סיפק אותי מאוד אבל המחיר של המורל עלה מאז שקניתי ולא בא לי להוציא סכום שכזה (משהו כמו 650 ש''ח לעומת 500 שהיו).

אשמח להמלצות מאתר "אלכסנדר" כיוון שזה האתר היחיד שאני רגיל להזמין ממנו ציוד אודיו.

עכשיו לבעיה העיקרית-

ברכב מותקנת יחידת ראש Pioneer DEH2450UB ומאחורה זוג 6*9 Pioneer TS-A6975S.

מקדימה רמקולים מקוריים שיוחלפו במה שתמליצו.

הרכב משמש להדרכות ולשקע הAUX מחברים מיקרופון,הבעיה היא ששומעים את המדריך בעוצמה מספיקה רק כאשר המערכת במקסימום ווליום או מינימום הנחתה למקפידים מבנכם :lol:.

חשבתי על קניה של מיקרופון רגיש יותר כיוון שאני משתמש במיקרופון סטנדרטי שעולה כ100 ש''ח ומותאם למערכות הגברה רציניות.

או התקנה של מערכת מדונה שתתחבר לשקע הAUX וזה יתן לי תוצאה טובה יותר כי למשדר אולי יש איזשהו הגבר פנימי שהוא נותן.

אשמח אם מישהו יוכל לתת פיתרון מעניין שלא כולל בתוכו התקנת מגבר (שזה תכלס מה שאני צריך אבל שוב, אין לי רצון להשקיע כל כך הרבה בעניין וזה די מסובך להעביר כבל מתח מהמצבר דרך הרכב בגלל בנייה ישראלית מאוד מאוד לא ידידותית למתקין).

מחכה לשמוע מכם :-P

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה קצת מאוחר, חבל שלא העברת את הקומפוננטים מהרכב הקודם שלך והיית מתקין שם סתם איזה רמקולים 6.5" ב100₪.

בכל מקרה, יש את הJBL CS-6C, זה לדעתי אחד הקומפוננטים הכי זולים בתקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עזוב לא היה לי כבר כוח לכלום, הייתי סחוט מפרוייקט הגמר שלי...לפחות עכשיו כבר הנדסאי :-P

לענייננו, יש לך ניסיון עם הסט שהצעת? זה טוויטר עם קבל לא? שווה משהו?

אני דווקא ראיתי משהו דומה אבל עם קרוס.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש לי CS-5C בקליאו עם המערכת המקורית ושומעים נחמד.

אני מניח שעם מערכת של פיוניר ישמעו טוב יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גבי, הלינק שנתת הוא לדגם בעל התנגדות 2 אוהם. לא בריא במיוחד עבור ה-HU בהגברה ישירה דרכו.

יש את מה שדור הציע, או בקצת יותר (400) יש לך את הפיוניר TS-A1605C.

אגב, אם מתאמצים אפשר למצוא את הטמפו תמורת כ-550 ש"ח.

פורסם

נראה אחלה הפיונר, נראה לי אלך עליו.

בא לך לפרט קצת לגבי המשפט הראשון שלך? לא שאני לא מתכוון להקשיב למה שאתה אומר :lol: אבל בכל זאת למה התנגדות כזאת תגרום לנזק ליחידה?

פורסם

כי ההתנגדות המינימלית המומלצת עבור יחידת ההגברה ב-HU (ובכלל, ברובם המוחלט) היא 4 אוהם.

יש לפעמים (גם במקרה שלך) סייג עבור ערוץ בודד לשימוש עם סאב בעל התנגדות 2 אוהם.

אחוז העיוות יעלה קצת, יכולת השליטה (דאמפינג פקטור) על הרמקולים תרד ובהתאם לזה שתקבל קצת יותר הספק עבורם, העומס על המגבר הפנימי יגדל והוא עלול להינזק מוקדם מהמתוכנן.

התנגדות הרמקול אינה קבועה, אלא תלויה בתדר המנוגן ועוד, אבל כרגיל מדובר בנתון נומינלי.

פורסם

אחלה! תודה על ההסבר.

פורסם

טוב חוזר לעדכן, התקנתי Pioneer TS-A1605C.

מרוצה מאוד מהתוצאה, שומעים צליל נקי ואיכותי כמו שרציתי, גם רכשתי מיקרופון חדש ואיכותי יותר למדריך אז עכשיו גם הבעיה הזאת סודרה.

בעתיד אוסיף גם מגבר וסאב כנראה, אי אפשר להימנע מזה, פשוט אין באס ברכב ובגלל שהוא סוג של פחית שימורים ה6*9 לא נותנים שום באס.

• תוכן חדש...