Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחחח תודה מקווה.

פשוט היו לי צמיגים של ovation כי המוכר המליץ. והם זוועה! מחליקים ופשוט זבל!

ולא רוצה לחזור על הטעות הזו שוב..

פורסם

לא הייתי מעלה על דל שפתיי, או במקרה זה אצבעותיי, השוואה בין השניים.

אל תמהר לשפוט את הצמיגים לפני שתעבור איתם מספר מאות ק"מ בודדים.

פורסם

מנצל שרשור!!!

אשמח לדעתכם בעניין מסויים. קניתי לפני חצי שנה חישוקים חדשים מאחר ורציתי להקטין מידה (ולשפר נוחות, מה גם שהג'אנטים הקודמים היו כבדים). בקיצור מהמקום שבו קניתי היו רק צמיגים שכיום אני לובש - אקסלרא אלפא (המידה היא 195/55/15).

יש הרבה רעש ורעידות בחלק מהכבישים במהירות גבוהה (90 ומעלה) ואני מניח שזה בגלל הצמיגים. אני רוצה צמיגים שיהיו נוחים מאוד, כמה שפחות רועשים ושיאחזו בצורה טובה. חשבתי על הפאלקן ZE914, אבל אם אני לא טועה יש שתי גירסאות (אחת אקו שפחות טובה?) או ללכת על טויו CF2. בנוסף, האם עדין אפשר למצוא את ה- goodyear f1 asymmetric 2? אם כן מישהו יוכל להמליץ על מקום טוב ואמין שמוכר אותם במרכז?

הצמיגים שיש לי עכשיו הם פחות מחצי שנה על הכביש, בפועל נסעו ממש מעט, האם בכלל כדאי להחליף?

פורסם

מבין הפאלקן והטויו הייתי אישית מעדיף את הטויו (אין לי נסיון עם מי מהם). בין השאר בגלל דירוגי EU עדיפים.

גודייר אינם מייצרים את האסימטריק במידה הזו, אבל יש לך את האפישנטגריפ פרפורמנס.

בסופו של דבר זה גם ענין של תקציב ודרישות מהצמיג מעבר לענין הרעש.

רעידות ורעש יכולים לעבור גם דרך תותבים למיניהם במידה והגלגלים לא מאוזנים כראוי או שיש בעיה אחרת, ולכן רצוי לבדוק את המצב בנוסף לענין עם הצמיגים.

פורסם

היו לי קונטי 2E. צמיג מצויין. מאריך ימים, שקט ואוחז.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לגבי המידה 175.65.15 מתבצעים אצלינו כבדרך קבע שידרוגים מהמידה הנ"ל למידה הגדולה יותר 205.45.17 (מיני קופר)

תוכלו למצוא אצלי מחיר טוב לצמיג שנסע מהחברה אלי.

• תוכן חדש...