Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבקש חוות דעת לגבי הצמיג שבכותרת. לא מצאתי כלום ברשת.

מצאתי רק על הדגם ללא האות E. מה ההבדל ביניהם?

תודה רבה...

אגב חדש פה

פורסם

איפה ראית את תוספה ה E? מוטבע על הצמיג עצמו או באתר מכירות אינטרנטי?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

איתמר, ההבדל קיים ושריר (תמונה 2E).

אבל לא מצאתי עדין התייחסות להבדלים בין השנים.

ויש אגב מספר תתי דגמים נוספים שנושאים את השם פרימיום 2 (ובעלי דירוגי EU שונים).

אוקיי, מצאתי הסבר:

http://www.continental-tyres.co.uk/www/download/tyres_uk_en/general/tech_services_uk/resource_library/bulletin_3_en.pdf

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לי יש גם שאלה בנושא, קניתי את הCPC2 במידה 175/65/15 84H ומה שמוזר הוא שיש גם דגם עם כוכבית וגיליתי לאחר מכן שבאתר יש את שני הדגמים והדגם עם הכוכבית גרוע מהדגם הרגיל מבחינת הדירוג של הבלימה/רעש וחיחסכון בדלק- למה ואיזה דגם זה באמת?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אכן איתמר...גם מוטבע וגם באינטרנט.

קניתי אותו. וההבדל שמצאתי בינתיים הוא בדירוג החלקה. ללא ה E הוא דירוג B, ועם ה E הוא דירוג C.

אבל אין עליו ביקורות ומבחנים וכלום

פורסם
לי יש גם שאלה בנושא, קניתי את הCPC2 במידה 175/65/15 84H ומה שמוזר הוא שיש גם דגם עם כוכבית וגיליתי לאחר מכן שבאתר יש את שני הדגמים והדגם עם הכוכבית גרוע מהדגם הרגיל מבחינת הדירוג של הבלימה/רעש וחיחסכון בדלק- למה ואיזה דגם זה באמת?

סימון הכוכבית מסמל צמיג מקורי לרכבי BMW.

יש להפנים כי דירוגי ה-EU אינם מספרים את כל הסיפור לגבי הצמיג.

דירוג הרעש מתייחס לרעש חיצוני שנמדד במרחק נתיב בעת שהרכב חולף במהירות 80 קמ"ש ואין להשליך על רעש בפנים הרכב.

דירוג החסכון בדלק מתייחס לתוואי נסיעה מסויים ברכב בעל צריכת דלק ממוצעת של 1/12.5. דירוג נמוך יותר יכול למשל להעיד על צמיג רך יותר (אם כי אני בטוח שלא בהכרח).

דירוג הבלימה מתייחס למבחן בלימה מ-80 קמ"ש בכביש רטוב בלבד. אין להשליך מזה לגבי בלימה ביבש, או לרמת האחיזה שהצמיג מספק בתנאים אחרים כמו תימרונים למיניהם.

פותה"ש - כפי שצויין בלינק שנתתי, מדובר בסימול המעיד על תכונת התנגדות לגלגול נמוכה יותר, מה שאמור בעיקרון להיטיב עם צריכת הדלק, כנראה (אם כי לא בהכרח) ע"ח רמת האחיזה שהצמיגים יעניקו במצבים מסויימים. יחד עם זאת, אני מאמין שההבדלים אינם כה משמעותיים בשימוש יומיומי רגיל.

וזה לא דירוג החלקה, אלא בלימה ברטוב כפי שציינתי לעיל.

פורסם

ה* מתייחס להרכבה ראשונה של המידה לא הדגם-איזה ב.מ.וו מגיעה עם המידה 175/65R15?

ביקורות זה בסדר גמור אבל לא תמיד משקף כי יש הבדלים בין הנהגים,תוואי שטח ,מצבו המכני של הרכב וכו'.

כנראה שקיימות שתי אסכולות תום :lol: כיום לא ניתן להשוואת בין טיב צמיגים למעט! הדירוג.

פורסם

יצרני הרכבים עובדים עם מספר יצרני צמיגים במקביל.

סימול הכוכבית במקרה זה אינו ייחודי לקונטיננטל, וקיים גם אצל הנקוק במידה זו עבור ה-K425 למשל.

פורסם

אם זה מספיק בשביל BMW, מי אני שאתווכח :wink:

לדעתי ה-K425 נמצא יותר בקטגוריה המקבילה לאקו-קונטקט ולא לפרימיום, אבל צמיגי OE עוברים כאמור את האישורים הנדרשים מטעם היצרן, ובמידה הזו אצל הנקוק רק הדגם הזה רלוונטי. אני מניח שיש פה גם ענין של הסכמים בין החברות מבחינת כמות הצמיגים שמשולבים במפעל וכד'.

פורסם

אוקיי...קראתי והבנתי מה זה ה E הזה.

אבל עדיין לא הבנתי מה דעתכם לגבי הדגם הזה שקניתי? אם זה בסדר או זבל?

• תוכן חדש...