Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה סוטה מהדיון.

אני לא ממליץ על אף רכב.

כל אחד יקנה איזה רכב שהוא רוצה.

ואתה לעומת זאת פוסל ייצרן מסויים על סמך שמועות.

כאשר יש כשר בטיימינג לא צריך לפסול ייצרן יש להחליף טיימינג לסט משופר.

א

www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4400301,00.html

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליחצ"ן רונן שחף:

אני חושב שכולם חוץ ממך מבינים שבפוסט זה עוסקים בדגם אחד של פיג'ו: ה- 5008, ורק אליו התייחסתי. לא אל המותג בכללותו.

דווקא המעסיקים שלך הבינו את זה.

פורסם (נערך)

חוץ מלהגידאת המילה יחצ"ן

ולכתוב כולנו רצים לקנות את הרכב כי אנו מעוניינים לשים את כספנו על קרן הצבי.

לא כתבת כלום.

גם לגבי טיפולי ליסינג שהעלתי דוגמאות.

אם יש כשר של הייצרן מחליפים את הסט למשופר והבעייה נפתרת.

מוסכים אחדים בפורום כתבו זאת.

זה לא חוכמה לפסול מותג ע"י כשל של הייצרן.

בקצב הזה של הכשלים אתה תסע בסוס ועגלה.

יש שוק פתוח כל אחד יקנה איזה מותג שהוא רוצה

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

העיקר שפותחת השרשור הבינה את כוונתי. הכל בסדר.

אני מבין שהיחצ"ן הוא כמו משגיח כשרות של לובינסקי, פעם אחר פעם הוא כותב: "

אם יש

כשר

של הייצרן מחליפים..."

פורסם
גם בטויוטה וגם בסקודה וגם בפורד וגם בניסאן יש דגמים בעייתים. החוכמה היא לא לפסול יצרן שלם בגלל דגם אחד ספציפי שיצא לו דפוק, אלא לדעת לסנן את הדגם הדפוק. גם אני, למשל, לא אמליץ לאף אחד לקנות סקודה עם מנוע TSI. אבל סקודה עם מנוע 1.4MPI וגיר ידני? לך על זה, יופי של אוטו.

לשאלתך - כן, אני מכיר את ה-5008 מקרוב. היה לנו אחד כזה במשרד לתקופה ארוכה ויצא לי לנהוג עליו לא מעט. אמנם מדובר ברכב מהשכרה, אבל עדיין יצא לי לראות את כל הפעמים שהוא נכנס ויצא מהמוסך. וזה היה לא מעט. גם הוא וגם ה-3008 שהחליף אותו היו רכבים נהדרים, פשוט היה כיף לשנורר אותם מזה ששכר אותם ולעשות איתם נסיעות ארוכות. אבל צריכת הדלק שלהם הייתה גבוהה, המזגן היה חרא ובערך פעם בחודש-חודשיים היינו צריכים להזמין שירות דרך של חברת ההשכרה, כל פעם מסיבה אחרת.

ועוד דוגמה קטנה ליחצ"ן, שטוען שרכישה של סט מותחנים משופר- תהפוך את הרכב לאמין. אשרי המאמין.

כמובן, מי שיטרח ויקרא פוסטים שונים אודות המנוע 1.6 טורבו שנמצא במספר רכבים של פיג'ו וסיטרואן, יקבל תמונה עגומה של אנשים שרכשו את הרכב כיד ראשונה, טיפלו בו במסירות ואכלו מרורים.

מובן שיש גם לא מעט רוכשי יד 2 שקנו מבעלים פרטיים פדנטים במיוחד שטיפלו ברכב במסירות ולמעשה אכלו אותה.

אבל היחצ"ן ממשיך להתעקש שרכישה של סט מותחנים משופר- יהפוך את הרכב לאמין כבמטה קסמים.

מילא, אם היחצ"ן היה משווק כאן סט ערכת אמינות סטייל פיג'ו 404, אולי היינו מאמינים לו (בצחוק כמובן...). את האמת, כולנו יודעים.

פורסם

אני אמרתי לפותחת השירשור שתקה 5008?

אתה משמיץ סתם.

תפתח את הקישור בהודעה 35,36 ואז תבין למה רכב מליסינג והשכרה זה לפעמים לא דוגמה טובה.

לגבי הטיימינג מוסכים בפורום כתבו שיש סט טיימינג משופר כנראה שאתה לא מאמין למוסכים.

כל רכב גם היפניות וגם הארופאיות לא חפות מבעיות כגון מנועים,טיימינג

ושכל אחד יקנה איזה רכב שהוא רוצא.

פורסם

לדעתי, החשוב ביותר זה שפותחת השרשור בוודאי מבינה מה בעייתי לקנות.

ולגבי הצ'ט הפרטי אני מקבל שם מסרים שאיך לומר? מישהו חושב שיצליח להפחיד אותי. חבל שכך

פורסם
מציע לקרוא היטב היטב את השרשורים שנפתחו אודות התקלות במנועי 1.6 טורבו של פיג'ו. שומר נפשו וכספו ירחק.

מישהו נהרג כתוצאה מתקלה במנועים הנ"ל?

הביטוי "שומר נפשו" לא מתאים כאן.

כשנותנים עצה כל כך מוחלטת, יש לגבות אותה עם עובדות, אחרת אלו דברים בעלמא.

אם מישהו מאיים עליך, פנה למנהל.

העניין יטופל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הסתיים הוויכוח אפשר לנעול את השרשור

אתה לא מחליט, לא מתי דיון מסתיים ולא מתי ננעל שרשור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האמת, כבר כמה פעמים ראיתי את התופעה הזאת:

מישהו רוצה להתייעץ לגבי רכב מסויים או מספר רכבים, וזה הופך לדיון על כל המחלות של כל היצרנים, קשורים או לא קשורים לנושא, נושאים אחרים כמו ליסינג ותחזוקה ועוד...

בסוף איפה נשכחה לוסי, שלפני 50 הודעות ביקשה המלצה על רכב שמתאים למשפחה עם שלושה ילדים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...