Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר האוטו הניע בצורה מגומגמת משהו.

כשהגעתי לעבודה בתל אביב ניסיתי לדומם, לחכות כמה דקות ואז להניע שוב , התוצאה - אוטו לא מניע ( טקטוקים כאלה )

לפי מה שאני מכיר מעברי כנראה שהלך מצבר

האוטו שנתיים ו4 חודשים על הכביש , אחריות צמפיון נגמרה אחרי שנתיים לפי מה שהם אומרים.

צירפתי תמונה של המצבר , אשמח לדעת איזה סוג מצבר אני צריך ואיפה מומלץ לרכוש באזור שקרוב ליגאל אלון תל אביב .

תודה

מצבר.jpg

פורסם

יש לי גולף דור 6 שנת 2009, המצבר שהיה לי המקורי הוא של וורטה, וגם החלפתי לאותו מצבר בדיוק, עלה לי בסביבות 650 שח.

תחפש חשמלאי רכב באזור ותיגש אליו, לא כולם עובדים עם וורטה אז תבדוק את זה לפני בטלפון, אם בכלל אתה מעוניין בוורטה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

מכיוון שהאוטו כרגע לא מניע ואני אצטרך כבלים כדי להניע אותו , אני מחפש מקום שאני יודע שאני מגיע אליו ומסיים את הסיפור הזה.

לא בא לי למצוא את עצמי בחיפושים ואז נתקע עם האוטו איפשהו ומחפש מישהו שיניע אותי.

גולף עם מנוע 1.4 באמת צריך מצבר 69 אמפר ??

פורסם

יצא לי לרכוש מצברים לאופנועים אצל החבר'ה האלה, המחירים שלהם (לפחות ממה שיצא לי לבדוק) היו משמעותית נמוכים יותר מהמתחרים. אמנם מדובר על מצברי אופנועים, אבל ראיתי שהם עוסקים גם במכירת מצברי מכוניות. צלצל ושאל.

פורסם

אתה חייב מצבר חזק שמותאם למערכת דימום המנוע בעצירה, לא כל מצבר מתאים .

עד כמה שידוע לי מפורומים בחו״ל יש רשימה מוגבלת של מותגים ודגמים שהיצרן מאשר.

פורסם (נערך)

אלי55 , עכשיו הצלחת להלחיץ אותי קלות..

מתקשר למצפיון , נראה מה יש להם להגיד בעיניין

עדכון אחרי השיחה :

הרבה סיפורים על "מצבר מיוחד מחוזק" בגלל המערכת הזאת של הSTART/STOP

החולי נפש רצו 1390 שקל לא כולל מעמ ועבודה.

כמובן שאמרתי לו להתראות ותודה.

אשמח לקבל המלצות על הצעד הבא :-)

עריכה אחרונה על ידי redead
פורסם

רוב הזמן אני באמת נוסע בלי המערכת הזאת .

עדיין הייתי רוצה מצבר מתאים בשביל האוטו והצרכים שלו.

• ספונסר פורום
פורסם

מצבר AGM שמתאים לרכבים עם מערכת Start&Stop אכן עולה יותר ממצבר "רגיל". אבל בכל זאת, לדעתי עם סקר מחירים קצר תוכל למצוא מצבר כזה במחיר זול יותר. חפש בחור בשם איציק מצברים, הוא זול ויש לו מצברים כאלו.

פורסם
אלי55 , עכשיו הצלחת להלחיץ אותי קלות..

מתקשר למצפיון , נראה מה יש להם להגיד בעיניין

עדכון אחרי השיחה :

הרבה סיפורים על "מצבר מיוחד מחוזק" בגלל המערכת הזאת של הSTART/STOP

החולי נפש רצו 1390 שקל לא כולל מעמ ועבודה.

כמובן שאמרתי לו להתראות ותודה.

אשמח לקבל המלצות על הצעד הבא :-)

אכן המצבר ברכבך הוא 'מיוחד' הנקרא EFB=enhanced flooded battery או מצבר AGM המתאים במיוחד לרכבים עם מערכת S&S. כול מצבר אחר ימות טרם עת.

אין קשר בין נפח המנוע לקיבולת המצבר במקרה של הרכב שלך ואכן המצבר צריך להיות בעל קיבולת של מינימום 69AH.

איזה כייף לי :)

פורסם

בשבוע שעבר החלפתי מצבר AGM ברכב שלי - C3 פיקאסו EHDI של חברת VARTA.

לאחר שביררתי בכל מיני חנויות שמתמחות במצברים, החלפתי לבסוף במוסך מורשה שם יצא המחיר הכי זול - 922 כולל מע"מ. הכי יקר היא ב-1250 ש"ח.

מדובר על מצבר 70AH.

ברר באתר של ורטה איזה דגם מומלץ וברר עם איציק מצברים. הוא היה המחיר השני הכי זול. 970 ש"ח.

בברכה,

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...