Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מדיפלומט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמכיר ויודע...

נתקלתי ברכב מענין, לא אספנות אבל לא רחוק...הרכב שייך לקונסול ויש לו מספר לבן.

נאמר לי שברכב ישן מ 12 שנה לא ניתן "לאזרח" את הרכב. נשמע לי מוזר משהו. בנוסף אם זה משנה, הרכב למיטב ידיעתי מדגם שנמכר בארץ בשנים הללו.

אז השאלות...קודם כל אם למישהו יש אינפורמציה מוסמכת זה יהיה הכי פשוט.

מעבר לזה, מי אחראי להתיר או לפסול, המכס או משרד התחבורה?

האינפורמציה הזו, איפה היא כתובה?? באיזה תקנות? תחת איזה סעיף באיזה תקנה הענין הזה קם ונופל?

תודה לעונים

איתן

פורסם

לי יש טויוטה שנת 99 שנקנתה מדיפלומט כשהייתה בת 10.

העניין הוא שאני קניתי אותה ממגרש בירושלים שהתמחה ברכבים דיפלומטים, היו לו שם הרבה כאלו.

הוא עשה את העבודה מול משרד הרישוי, ואני פשוט שילמתי את המכס.

מי אמר לך שאי אפשר? אולי שווה לברר במשרד הרישוי.

בהצלחה

אריה

:2gunfire:..When you have to shoot shoot, don't talk. That is of course, if you have a gun

פורסם

לא ניתן במקרה של יבוא אישי, אם הרכב לא יבוא אישי אין בעיה גם אחרי 12 שנים, מנסיון.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
לא ניתן במקרה של יבוא אישי, אם הרכב לא יבוא אישי אין בעיה גם אחרי 12 שנים, מנסיון.

זה ממש לא נכון.

אין כל בעיה גם אם זה ייבוא אישי.

אני מכיר רכב דיפלומטי שהגיע לישראל בייבוא אישי ע"י שגרירות מסויימת שיושבת בתל אביב .

הרכב נמכר לאחר מספר שנים דרך סוחר רכב שמתמחה בזה, לישראלי מראשון לציון כמובן לאחר שהרכב קיבל מספר צהוב בתהליך המכירה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

למקרה שאתה לא קורא את כל מה שכתבתי, לא ניתן ברכבים ביבוא אישי בני 12 שנים ויותר.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם (נערך)
הרכב מייבוא אישי אבל מדגם שנמכר בארץ.

איפה מבררים את זה? תקנות? משהו??

נתקלתי בזה:

לגבי רכב שיובא בידי דיפלומט או עובד או"ם נקבעה הגבלה על העברת הבעלות לפיה לא תועבר בעלות ברכב שיובא בידי דיפלומט אם חלפו 12 שנים ממועד עלייתו לכביש וברכב שיובא בידי עובד או"ם לא תועבר בעלות אם חלפו 5 שנים ממועד עלייתו לכביש.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1243:on-02-2008&catid=152:oraot-noal-rechev-c&Itemid=263

עריכה: אגב הסעיף הוא 283א לתקנות התעבורה.

אז

עריכה אחרונה על ידי AZtaZiv
  • תוכן חדש...