Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הייתי מתקין את M8 בשום מצב, בטח לא כשהפיתוח שלה נעצר אי-שם ב 2013, אאל"ט - באופן כללי אני נוטה לזנוח אפליקציות של מפתחים שלא ראו עדכון בחודשים האחרונים.

ווייז השתפרו מאוד מבחינת יציבות ואיכות הניווט (בעיקר מבחינת ETA, שקולע ב 99.9% מהפעמים), מה גם שכעת פניות פרסה נתמכות/מאופשרות בפועל כחלק מהניווט.

פורסם

לאחרונה התקנתי IGO לאנדרואיד והופתעתי לטובה. אין לאף אחד ספק שמבחינת ממשק IGO עדיפה על WAZE בכמה רמות. סימני נתיבים ובגרסה אחרונה גם מציירת מחלף כמו ב TOMTOM. היא גם מתעדכנת על מצב התנועה במסלול ולוקחת את זה בחשבון.

פורסם

נקודה נוספת לשים לב בוייז - יש לו נטייה ברורה לקחת דרך כבישי אגרה גם שההבדל במרחק ובדקות לא קיים או אפילו לטובת הנסיעה הרגילה.

ממקום מגוריי לעבודה (בשעות נטולות פקקים) זמן הנסיעה זהה דרך 6 והנתיב מהיר לבין נסיעה רגילה בנתיבי איילון ולמרות זאת וייז ישלח אותי תמיד דרך 6. דבר נוסף חסר זה שאי אפשר לחשב נסיעה דרך 6 ללא הנתיב המהיר ולחילופין, רק עסקאות "חבילה".

מאמין שתוך זמן לא רב גוגל מאפס תקבל את היתרונות של וייז ואז התשובה תהיה הכי ברורה, כאפליקציית ניווט קלאסית היא עדיפה ורק חסר לה המידע על תנועה.

פורסם

בסופו של דבר, נראה שכנראה שמדובר בבעיה שהיא לא לחלוטין פתירה כרגע. אין ספק שלהפעיל שיקול דעת זה דבר טוב, עם זאת, ביציאה וכניסה לתל אביב זה הימור לרוב, היות ולעיתים מספיק שיקרה משהו מאוד מינורי כדי להפוך נתיב פנוי בדרך כלל לפקק מייגע.

נראה שלעתיד הנראה לעין אמשיך עם וייז בעיקר כדי לזהות מצלמות וכו', ואסמוך על הנסיון שלי בכל מה שקשור לניווט בפועל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...