Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב שברולט אופטרה.

יש לי בעיה שאני סובל ממנה כבר שנה והיא חוזרת לסירוגין אבל הפעם הרכב כמעט מושבת.

הבעיה היא שאני מניע את הרכב הרכב נדלק! אבל הוא נכבה ישר לאחר מכן,אם אני רוצה שהוא ישאר מונע אני צריך ללחוץ על דוושת הגז עד שהוא מתחמם קצת ואז הוא נשאר יציב ולא נכבה ונוסע רגיל.

במהירויות נמוכות 10-20 קמ"ש ובעמידה ברמזור ,לפעמים הרכב נכבה,לאחר כמה דק של מנוחה הוא מניע רגיל .

עד עכשיו החלפתי פלגים,מצתים,מסנן אוויר,פילטר דלק,לאחרונה הייתי אצל משה זר המדובר הוא ניקה את בית המצערת הרכב הניע ונסע יפה.אבל שלשום הבעיה חזרה שוב.

דיברתי עם משה הוא אמר שיש עוד חלק שעולה 350 שקל (הוא לא אמר לי איזה) ושרוב הסיכוים שזה זה.

ודיברתי עם מוסך מורשה UMI הוא אמר שהוא צריך לחבר את הרכב למחשב (למרות שאין שום נורה שנדלקה) ושלדעתם זה היצטברות פיח במנוע שעלותו 700 -+ אם אני זוכר נכון.

בבקשה עזרה מיואש.

פורסם

לפי התיאור יכול להיות שהבעיה במנוע צעדים (מרים סל"ד - מה שאתה עושה עם דוושת הגז כי הוא לא מתפקד כמו שצריך).

בכל אופן, מומלץ לגשת למוסך מומחה ולבצע דיאגנוסטיקה (לצערי לא יכול להציע מוסך ספציפי לשברולט כי לא מכיר את הנפשות הפועלות בתחום).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מנוע צעדים זהו מנגנון שמאפשר פתיחת תעלת אויר כאשר פרפר המצערת סגור כלומר שאתה לא נוגע בדוושת הגז. כמו כן תפקידו להחזיק סלד יציב בסרק. מה שקורה לעיתים תעחה זו והמנגון עצמו פשוט מיתלכלכים במישקעי פיח למיניהם. מה שנחוץ זה לפרק את המצערת ולנקות בה את המעברים כמו שצריך כולל ניקוי של מנוע הצעדים עצמו. ייתכן גם ומנוע הצעדים פשוט היתקלקל אבל זו לא בעיה לבדוק לפני שרצים להחליף.

פורסם

בשרשור אחר שפתחת כתבת שזה קורה רק ממילוי טנק דלק מלא ואילו אח"כ(אחרי שהכמות יורדת) זה מסתדר.

מוזר שהיית היה אצל הרבה מוסכים ואף אחד לא חשב לבדוק לך את מנוע צעדים.

אולי זה החלק שאתה לא זוכר את שמו שעולה 350 ?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

כולכם כותבים מנוע צעדים - ואני שואל, המצערת באופטרה לא אלקטרונית? יש כבל גז?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כולכם כותבים מנוע צעדים - ואני שואל, המצערת באופטרה לא אלקטרונית? יש כבל גז?

אני מאמין שמדובר באופטרה בעל המצערת המכנית אך נמתין לתגובה בעניין מפותח השירשור.

• תוכן חדש...