Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבים חדשים, משוכללים, עם פגיעות, שריטות, תקלות ומה לא...

וגם מעט פראיירים שלמרות הכל חותמים.

לפי הכתבה הזו:

מה עושים מול רכב חדש שנקנה והגיע פגום? - וואלה! רכב

בנוסף יש גם הרבה מקרים שלא הועלו בכתבה, ונרשמו בתור תגובות, מתחת.

וכאלה שהתרגלו לבלוע את הצפרדע בשקט

יבואנים שלא סופרים אף אחד ממטר. פשוט ככה.

פורסם

כבר אמרתי פעם... הרכבים שמגיעים לארץ הם סוג ב' .

ישנם יותר טובים וישנם פחות טובים- בגדול? רכבי "יום שני".

פורסם

על מה בדיוק הבעלים של האודי רצה שיחליפו לו לרכב חדש? יש תקלה? יטפלו בה.

הבחור עם הסוזוקי פשוט לא מבין למה הסכים לקבל את הרכב?

תקלות קורות גם ברכבים חדשים,בשביל זה יש אחריות.

חבל רק שלפעמים היבואנים עושים קשיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון מאד. זה קורה גם בחו"ל, אתם מוזמנים לעיין ולקרוא שרשורי אימה.. אף אחד לא מביא מכוניות סוג ב' בכוונה לארץ. השאלה היא איך נראה תהליך הטיפול במקרים הללו. להחזיר רכב חדש לסוכנות, מצריך מלחמת חפירות עם היבואן. לא בטוח שזה שווה את הכסף, הזמן והעצבים.

:idea:
פורסם

הבעיה היא אחרת כאן.

הם מנצלים את זה שהרכב כבר רשום על שמך, ומה שלא יהיה הם ידביקו לך את הרכב, ולא משנה באיזה מצב הוא. הכסף כבר אצלם בחשבון. אם לא תקח את הרכב, רק אתה מפסיד מזה. זה מה שמנסים להחדיר לך לראש במעמד המסירה, במידה ונמצאו ליקויים.

וחוץ מזה אני בטוח שיש הרבה כאלה שמשלימים עם המצב, ואפילו כאלה שפשוט מתביישים להודות בזה שדפקו אותם. סתם עניין של גאווה.

בקיצור ביקורת האיכות לפני המסירה, היא סתם חתימה תיאורטית על מסמך שאינו שווה כלום.

פורסם
כבר אמרתי פעם... הרכבים שמגיעים לארץ הם סוג ב' .

לא סוג ב' ולא סוג ז'.

הרכבים שמגיעים לארץ הם חדשים ותקינים. האבזור העלוב שבדרך כלל מגיע איתם זה בגלל היבואנים, היעדר התחרות ושוק הליסינג הכוחני.

זה שפה ושם מגיע לימון זה מקובל וקיים בכל מוצר צריכה כזה או אחר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חברים, הרכבים מגיעים מחו"ל. כל שאר הליקויים זה בגלל היבואנים. חוסר הכבוד לרכב חדש מופיע לדוגמה בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?534012-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%93%D7%A4%D7%95%D7%A7-%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94!-help!&highlight=%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99+I10

מניסיוני האישי עם כלמוביל, קיבלתי I10 עם חיישני רוורס כאשר הם הפסיקו לעבוד באותו היום שקיבלתי את הרכב. גם העובדים בכלמוביל שהגעתי ביום שלמחרת אמרו לי שהחיישנים שמתקינים הם מאיכות ירודה. כך שהכל מתחיל ומסתיים ביבואן. פשוט בושה שהיבואנים לוקחים כל כך הרבה כסף ובסופו של יום מתקינים התקנות מקומיות במחיר הכי זול שהם מוצאים.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

ככה זה עם התקנות מקומיות.

ובכלל בכל המבצעים הללו, ההתקנות עולות להם פרוטות, אבל האנשים רואים את זה כאילו זה "וואו". מה שמצחיק כאן שהם מספרים שההתקנות הללו עולות מאות ואלפים, ועל רוב האנשים זה עובד לא רע בכלל.

ואם שאפשר לבטל עיסקאות, ללא שום בעיה,[ כי הרכב יימכר לליסינג או למישהו אחר], אז בכל זאת למה הם מתעקשים שלא? הרי לקוח שלא מרוצה מהרכב מהיום הראשון, ישאר עם הרגשה שלילית או שעבדו עליו , לכל אורך הדרך.

בכל פעם שאני מזמין חדש, אני תמיד במתח לקראת יום המסירה, ומתפלל לא למצוא שום פגם מכל סוג שהוא. לא בא לי להתעסק עם שום סוג של בירוקרטיה או הבטחות של "היום שאחרי".

פורסם
לא סוג ב' ולא סוג ז'.

הרכבים שמגיעים לארץ הם חדשים ותקינים. האבזור העלוב שבדרך כלל מגיע איתם זה בגלל היבואנים, היעדר התחרות ושוק הליסינג הכוחני.

זה שפה ושם מגיע לימון זה מקובל וקיים בכל מוצר צריכה כזה או אחר.

איתמר

לא צריך לכבד כל הבל בתגובה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם יש בעיה, ניתן לסרב לחתום על רכב חדש. זה כבר עלה לא מעט פעמים בפורום.

הפתרון לזה הוא דיווח על כל נזק לרכב, ללא קשר לירידת ערך או סכום מינימלי של תיקון. הרכב קיבל מכה? היבואן תיקן? שיתכבד וימציא ללקוח את כל המסמכים הרלוונטיים. אם הלקוח יסרב לחתום - מצויין. אולי ככה ילמדו שכאשר מישהו משלם למעשה על שני רכבים, המינימום זה לקבל אותו *חדש ממש*.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אנשים לרוב מסונוורים מעצם קבלת רכב חדש (בישראל, לצערי, זה סוג של סמל סטטוס, אפילו שזאת פנדה בגימור בסיסי), ולא שמים לב לליקויים.

לדעתי, כמו ברכישת רכב משומש, צריך להגיע עם חבר שיכול לשים לב למה שאתה לא תשים לב אליו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אם הרכב טוב ויפה וללא שום פגיעה, הרי שהם יכולים לתקן אותו מבלי לספר או לדווח ללקוח.

הבעיה צצה בזמן מכירת הרכב בעתיד, כאשר בבדיקה הקונה מגלה שכביכול המוכר "שיקר" לו ולא דיווח לו על כנף או דלת צבועה למשל, ולא חסרים מקרים כאלה. ובכל הזמן הזה בעל הרכב לא ידע למעשה שהרכב קיבל מכה ותוקן ,ללא ידעתו, כמובן. טוב יעשו האנשים שיבדקו טוב טוב על מה הם חותמים, במקום לשבת ברכב עם הנצג שמסביר להם על המולטימדיה, ומסיח את דעתם מהבדיקה למעשה.

פורסם

כשקונים רכב בארץ צריך לקנות אותו AS IS, בלי שום "מתנות" מהיבואן ושום התקנות מקומיות. למסירה צריך להגיע מצוייד במצלמה ומכשיר הקלטה ולא לקבל את הרכב בשום פנים אם יש דפקטים, כי מהרגע שחתמת - לך תרדוף אחריהם.

כל מה שקורה לרכב אח"כ זה כבר מעבר לשליטת הרוכש והוא נתון לאחריות.

פורסם (נערך)
לא צריך לכבד כל הבל בתגובה...

ומה לך ולקבלת רכבים חדשים לארץ?

האם ישבת פעם ב2 רכבים זהים בעלי רמת גימור זהה- כאשר אחד מיועד לישראל ואחד למדינה אחרת?

יודע מה?

אפילו במבחן "טריקת הדלת" הרכבים שמגיעים לארץ נופלים.

ועדיין, כנראה שזה לא קריטי מספיק.

כנראה שכחתם שבשוק שרובו ליסינג יותר קל לאפשר רכבים סוג ב' - מדובר בדברים שוליים.

מי שמכיר יודע- ומי שחושב שמה שאני אומר זה הבל הבלים- סבבה.

ועדיין- אם תהיה לי אפשרות,עדיין אקנה רכב חדש בארץ וממש לא יעניין אותי שהוא עבר בקרת איכות, רק בתקן המינימלי.

איך אומרים?

שורה א' כסא 23.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

כמו שיולינקס כתב, הטעות של רוכש הסוזוקי זה שהוא הסכים לקבל את הרכב במצב הזה. אני משאיר להם את הרכב שם ודורש רכב חדש באמת ולא אחד שרוט ומלוכלך. ברגע שחתמת ויצאת מהבונדד או מהאולם לך תתחיל להתווכח ולהוכיח. מתעקשים שיגיע נציג שירות ומודעים לו שלא רוצים את הרכב ואחת מהשתיים - רכב חדש או ביטול עסקה. חוצפה שכזאת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...