Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לילה טוב.

בתחילת השבוע פירסמתי נושא , על 3 רכבי פיאט בראבו מהשכרות שונות..

אחת מהן של אלבר עברה החלפת מנוע ב87,000 ק"מ.

מאחר וזה היה הרכב הראשון שהתעניינתי בו , וזה היה לפני התייעצות מעמיקה איתכם שמתי עליו מקדמה של 1000 ש"ח .. בדיעבד כנראה שטות לאחר שמצאתי את הנושא הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?439713-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%AA-quot-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-quot-%D7%91%D7%90%D7%9C%D7%91%D7%A8-%D7%A9%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%99-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA

ובכל אופן בסופו של דבר הרכב ההוא נמצא במוסך , להתקנת חלק שחסר בו ובעוד 8 פיאט ברבו שישי להם !? ?!?!?

אז היום הביאו לי לעבודה (כן לעבודה) אחת אחרת שאליה למעשה עברה המקדמה. היא עם ק"מ נמוך יותר 78,000

דגם סנסיישן (המפואר) והם שלחו לי הסיטורית טיפולים + תוצאות מכון בבדיקה.

קבצים מצורפים .

אגב אם שמתם לב , פעמיים מופיע שהרכב היה בתאונה , הנציג טוען שזה רק עניין פורמלי במחשב , בגלל החלפת חלקים , ושהרכב נקי. למרות שהדלת השמאלית האחורית נשמעה חלולה יותר בטריקה מאשר ההימנית.

האם להתעלם מהרכב ולהתעקש על הכסף חזרה? (למרות שסיכויי להחזרה על פי הנושא ההוא קטן) או שאפשר להמשיך לבדיקות? שווה את המאמץ , או כמו שהצעתם קודם לעבור לפרטי?

(אני מתכנן לקחת למוסך + מכון בדיקה)

IMG-20150225-WA0000.jpg

IMG-20150225-WA0001.jpg

IMG-20150225-WA0002.jpg

IMG-20150225-WA0003.jpg

IMG-20150225-WA0004.jpg

IMG-20150225-WA0005.jpg

IMG-20150225-WA0006.jpg

עריכה אחרונה על ידי M55power
פורסם

אחרי כל מה ששמעתי על אלבר, הייתי מתרחק, ובטח ובטח לא מוותר על ה1000 ש"ח.

מה שכן אתה אמיץ, לקנות רכב שהיה בהשכרה דורש הרבה ביצים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה רק התעניינות , לא קונה שום דבר עדיין.

אני רוצה קודם כל חוות דעת שלכם. את שלך לקחתי לתושומת ליבי , תודה!!

פורסם

אין כזה דבר "רק פורמלי למחשב", או שלרכב יש היסטוריית תאונות או שאין ואז אין שום "פורמליות למחשב".

שילך לתכמן מישהוא אחר, בדו"ח הבדיקה מופיע מפורשות גם תאונה משמאל וגם תאונה מימין.

פשוט שקרן!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה יכול לפרט על מה ולמה שילמת 1000 שקלים? אני לא בקיא בענייני ההתנהלות מול החברות האלו, ולכן מנסה להבין.

ככלל אצבע - לאחר הרבה עדויות מאנשים, לא הייתי מתקרב לבראבו מהשכרה. בחור כאן מהפורום רכש רכב עם טורבו דפוק, ובחור אחר מקבוצת הבראבו בפייסבוק סיפר על פאקים רציניים אחרים. אתה בתכלס קונה חתול בשק, וזה לא שווה את איבוד הכסף (1000 שקל זה מעט מאוד יחסית ל50,000).

בנוסף, המחירים שראיתי לבראבו מהשכרה בכלל לא אטרקטיביים(!!), המחירים בשוק הפרטי דומים מדי, במיוחד כשמתחשבים הן בירידת הערך והן באלמנט הסיכון. סתם כדוגמא: אני ראיתי סנסיישן יד1 פרטית 2010 שמורה מאוד ב47K, רכב יוצא השכרה עם פרמטרים דומים עולה אלפים בודדים פחות בד"כ...

בנוסף 2, לאחר שבוע עם הרכב אני יכול לומר לך שבחיים לא הייתי מתקרב לרכב כזה שלא היה ביד פרטית. הרכב זריז וחזק למדי, ואם היה לי רכב ליסינג כזה יש סיכוי רב שהייתי מפרק לו את הצורה - ואני בכלל מהנהגים היותר רגועים.... הוא פשוט מתחנן אליך בכל סל"ד שתלחץ אותו, אז אם אין לך בעלות עליו - יהיה לך קשה מאוד לסרב.

וכל זה - בלי לדבר על כך שספציפית עבור הרכב המתואר, יש תאונות שאף אחד לא לוקח אחריות עליהן, מה שגורם לו להיות עוד פחות אטרקטיבי....

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אותי מטריד שם גם פירוקת והרכבת תיבת הילוכים, אין שום סיבה שהדבר יבוצע אם אין שם בעיה כלשהי.

לגבי אלבר, אני קניתי מאלבר בראבו סנסיישן שהייתה בהשכרה ארוכת טווח אצל אותו הבן אדם (הייתה לי גישה מלאה לבדיקה של היסטוריית השכרה + דיברתי עם האדם שהיה חתום על ההשכרה).

כמו כן הרכב מעבר לבדיקה במכון עבר בדיקה במורשה פיאט בקריית שמונה (שזה מוסך הסדר של אלבר, ואני מכיר את בעל המוסך) ככה שהרכב טופל וכוסה מכל כיוון אפשרי לפני שקיבלתי אותו.

למעט רעש בהנעה שהיה והוחלף סטארטר על חשבון האחריות של אלבר הכל היה בסדר מאז שהרכב נכנס ״להשבחה״.

שורה תחתונה מה שאני מנסה להגיד זה שאם אתה מתכנן לקנות מאלבר בכל זאת אתה צריך שהמחיר יהיה אטרקטיבי מאוד + להיות מאוד מאוד יסודי לפני הקניה אחרת אתה יכול ליפול.

פורסם

אם תתבונן בשגרת הטיפולים תראה שהורידו תיבת הילוכים בכדי להחליף מצמדים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא אוהב כלכך את אלבר, מבין כל החברות הם הכי לא מקצועיים.

אני הייתי הולך אם כבר לאלדן אולי.

הכי עדיף ללכת לפרטי, הרכב הזה גם ככה לא כזה עם שוק יקר בהשוואה לרכבים יפנים באותה קטגוריה, אתה תשלם יותר אך תהנה מראש שקט. חפש רכב שמור מפרטי שווה לשלם יותר בשביל זה (בסוף על זול משלמים ביוקר מניסיון)

פורסם

אלבר חברה נוראית, התנהלות זוועה, נציגים שההנהלה מסרסת אותם, שקרים, סיפורים, אי עמידה בזמנים ואני עוד יכול להמשיך.

זאת הדעה שלי עליהם לאחר שרכשתי מהם רכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

תודה לכולכם , התייעצתי עם המומחים של מגזין אוטו , עם מיכאל ממיכאל אלפא , עוד ידידה שעובדת בצ'מפיון מוטורס שמכירה מישהו שמבין ברכבים , כולם אמרו פה אחד , לרדת מהעסקה הזו , וכמובן גם אתם.

ואני אכן יורד מהעסקה. הייתי פזיז מדיי בהתחלה. והחיפזון הוא מהשטן. עכשיו יתחיל המרוץ להחזרת המקדמה , וכמובן חיפוש בפרטי, אני עם חברות ההשכרה\ליסינג סיימתי...

שוב המון תודה , הייתי בדרך לעשות אולי את טעות חיי....

עריכה אחרונה על ידי M55power
פורסם

יש גם מציאות בטרייד של יבואנים. אל תשלול על הסף. לפני חודשיים הוצע לי פולו דגם מאובזר בן 3 מזוג מבוגר. הרכב אחרי 3 טיפולים ועבר 2000 קמ. (לא טעות. 2 ושלושה אפסים ) . הרכב הוצע על ידי סוכנות פליקס בתל אביב , עם תיעוד מלא.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...