Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם הזמנת:

2 פילטר שמן

1 מסנן אויר

2 מסנן מזגן

דורשת אישור משרד התחבורה? תעצר במכס?

למיטב הבנתי אלו לא נחשבים חלקים בטיחותיים כך שלא אמורה להיות בעיה.

תודה,

שגיא

פורסם
היי,

האם הזמנת:

2 פילטר שמן

1 מסנן אויר

2 מסנן מזגן

דורשת אישור משרד התחבורה? תעצר במכס?

למיטב הבנתי אלו לא נחשבים חלקים בטיחותיים כך שלא אמורה להיות בעיה.

תודה,

שגיא

אכן לא אמורה להיות בעיה אבל תמיש קיים חשש לעיקוב מכס בגלל ביקורת מידגמית.

פורסם

בגלל שיש ייבוא פרללי לחלקים מקוריים של מאזדה הייתי קונה בארץ. אתה עלול לגלות שמחיר המשלוח הופך את העסקה ללא כדאית.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מוצא שאצל היבוא הפרללי של חלפי מזדה המחירים נמוכים יותר מאצל דלק מוטורס.

אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה. בשבוע שעבר ביררתי מחירים של פילטר אויר מקורי ל 2 מזדות אצל שתי חנויות ביבוא מקביל והמחיר היה יותר גבוה מאשר אצל היבואן.

פורסם

רק לוודא שהחלקים לא נשלחים לארץ בEMS או חברות שליחויות כלשהי כי אז עלולה להיות בעיה. דואר רגיל/רשום בלבד.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
אני לא מוצא שאצל היבוא הפרללי של חלפי מזדה המחירים נמוכים יותר מאצל דלק מוטורס.

אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה. בשבוע שעבר ביררתי מחירים של פילטר אויר מקורי ל 2 מזדות אצל שתי חנויות ביבוא מקביל והמחיר היה יותר גבוה מאשר אצל היבואן.

מאיפה אתה שוקל מעוניין את החלקים? אם מארצות הברית אז קח בחשבון שמשלוח יעלה 40-60$, זה מה שעולים בדרך כלל משלוחים בסדר גודל דומה למה שאתה מעוניין להזמין.

פילטר מזגן אגב הייתי שם אפילו סיני, בעיני אין לו יותר מדי משמעות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)
לא חוסה לקנות עם לוגו של מאזדה פשוט תגלה מי החברב שמייצרת עבור מאזדה את הפילטרים.

תודה, אבל אני מדבר על רכישה בארץ. מחו"ל הזמנתי בעבר אטם מסכן שהתעכב במכס, ואילצו אותי להמציא אישור ממשרד הרישוי שאין צורך באישור יבואן. בסוף גם גיליתי שלא שלחו את כל האטמים בחבילה. איתמר, מי היבואן המקביל שאתה מדבר עליו?

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

אני לא יודע מי היבואן, אבל בפורום תמיד עולות המלצות לחנות או שתיים בתל אביב שמתמחות ומחזיקות חלקי חילוף מקוריים למאזדה. ההגיון אומר שזה מגיע בייבוא פרללי.

איתמר

פורסם

תודה. אבל גם הם מזמינים את החלקים מדלק מוטורס. אני מזמין די הרבה מחזי דלאל, חברה נחמדים. אבל מי שקובע את המחיר בסופו של דבר זה היבואן, וגם אם יש הנחה כלשהיא, המחיר נשלט על ידי היבואן.

פורסם

נהדר. זה כל-כך כיף שיש תחרות בשוק הרכב! מי אומר שהוא שוק מונופוליסטי?

:roll:

פורסם

ספר לי על זה...:-( מהניסיון המצומצם שלי מיבוא אישי של חלקים למאזדה, קשה למצוא חלקים מקוריים באיביי, לפחות יחסית לייצרנים ארופאים או אפילו יפנים אחרים (כמו טויוטה). מה שכן מצאתי חברה אמריקאית שמחזיקה חלפים למאזדה ופורד, ובאתר שלהם יש גם קטלוג ממוחשב, ואפילו הסכימו לשלוח לארץ בזמנו. אבל לא את כל המקט"ים של הדגמים של הארץ אפשר להשיג, המשלוח עלה יותר מהחלק, החבילה נתקעה במכס, ושכחו לשלוח אטם ששילמתי עליו.

• תוכן חדש...