Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום החלפתי תושבות גיר לקורולה 99 (תודה רבה לאסף ולמאור על הדרך ) ואני מאוד מאוד מאוכזב, הייתה עבודה מאוד קשה בלפרק את הגשר ובסופו של דבר האוטו רועד יותר מאשר התושבות גיר שהיו קרועות. החלפתי אגב לתושבת מנוע מקורית מסינית תקינה והיא שיפרה מאוד מאוד את התחושה ברכב, אך עכשיו עם התושבות גיר התאילנדיות המצב חזר להיות מה שהוא - רועד ומקרקש, אם כי לא בעוצמות הכי גדולות.

עכשיו לגבי כיוון פרונט, הלכתי למוסך מורשה בעיר שלי ושם כיוונו לי את המתלה האחורי בתוספת תשלום, האם זה מקובל לקחת תשלום על זה?בוא נגיד שהיו סטיות ולא סתם אמרו, אבל המחיר?

ולגבי זווית מסויימת בציר הקדמי, הפועל טען שזה זקוק למתיחה ולפי כך זה בתוספת תשלום והוא לא עשה את זה.

עשיתי פעמיים אצלם כיוון ובדיקת פרונט ומאוד הייתי מרוצה... כעת אני מאוד מאוכזב מהתושבות, לפחות קיבלתי כיוון מתלה אחורי, אבל גם כסף. עלה לי סך הכל 4XX שקל הפרונט.

באמת שבאתי הביתה ואני הכי בבאסה שיש, אני מרגיש שסתם זרקתי כסף על תושבות וגם בפרונט לא בדיוק עשו מה שרציתי, ואין לי זמן יותר כי אני עובד.

אני מאוד מאוד אוהב את הרכב ואני כן רוצה לטפל בו.

אגב, אני לא רכשתי תושבות מקוריות כי חשבתי שהן עולות יותר מ500 שקל, מסתבר שהמחיר שלהן לתושבות גשר מקוריות הן 200 לאחת ו300 ומשהו לשנייה לפני מע"מ, משהו שיכולתי לעמוד בו בדיעבד.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תוכן חדש...