Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא הדוד, זה הכיסוי הפלסטיק שיושב למעלה. בכניסה עצמה של איפה שהצינור נכנס נאמר שיש קצת חופש. הכיסוי השחור שיש לו כמו 4 עיגולים

פורסם
לפני יומיים החליפו לי צינור שנקרע והאוטו התחמם והיו צריכים לפרק את הסעפת בשביל להגיע לצינור. המוסך שעשה את הטיפול אמר לי שבסעפת עצמה בפלסטיק שתופס את אחד הצינורות הוא שבור קצת מבפנים ויש אוויר שיוצא וכדאי להחליף את הסעפת הפלסטיק עצמו. האם זאת הסיבה?

אוויר יוצא מאיפה? אוויר חם מסעפת פליטה הכוונה?

אם כן זה לא שייך לכלום,אולי בעתיד יהיה טיגון של הצינור אבל גם זה לא בטוח.

פורסם

בוצע ניקוז אוויר במערכת נוזל קירור מנוע?

כשאני מתכוון לניקוז, כוונתי היא דרך הברגים בצינור בין קיר האש לבלוק מנוע.

לא ״ניקוז״ פתיחת מכסה רדיאטור רכב מונע וזהו.

כי לפי מה שאתה מתאר ״רעש בעבוע מים שנשמע לרוב בפניות, האצות, לחיצה על דוושת הגז״ זוהי בעיית אוויר במערכת...

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

יש לי את אותה הבעיה בפורד מונדיאו 2005. היום בדיוק הוספתי עוד מים לרדיאטור, הרעש נחלש קצת. איך בדיוק מנקזים אוויר מהמערכת?

פורסם
יש לי את אותה הבעיה בפורד מונדיאו 2005. היום בדיוק הוספתי עוד מים לרדיאטור, הרעש נחלש קצת. איך בדיוק מנקזים אוויר מהמערכת?

אלי,יש לך ניפל ניקוז אויר על אחד הצינורות מים/טרמוסטט,אתה תראה מכסה פלסטיק קטן,כמו של ונטיל של גלגל,פשוט תשחרר אותו קצת תוך כדי שהרכב עובד,כמה דקות והאויר יצא,שים לב כל הזמן למפלס נוזל קירור במיכל עיבוי.

• תוכן חדש...