Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין בקורסי נהיגה על קארטינג,

לאחר חיפוש בפורום לא ממש מצאתי המלצות לגבי קורס או מקום ספציפי, מה גם שמדובר בטופיקים ישנים ומאז השנתו כמה דברים.

אשמח אם אנשים שהתנסו בקורסים האלה, ירשמו את דעתם וגם יתנו איזה טווח מחירים (מדובר בקורסים בלבד ולא בסתם נהיגה כבילוי)

הבנתי שגם יש פה כמה מדריכים שעובדים באותם מקומות המפעילים את הקארטים, אשמח לקבל גם את דעתם, גם אם היא "משוחדת" במקצת.

פורסם

שלום לך...

אני ממליץ לך על הקארטינג באשדוד כי רק באשדוד אני מכיר את המדריך וזה ארז ליבן, אז אין מה להוסיף...

אם אתה שואל אז אני לא עשיתי שם קורס אלה בראשון לציון, אחד מהמסלולים הטובים שהיו :mm_cry: ...

בקיצור אני ממליץ על אשדוד, המחיר שם עד כמה שאני יודע הוא 300 שקל...

אם אתה רוצה הנה המספר...

08-8650203

ממני focus RS

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

תפנה ל"יאשה והפצפוצים" מהפורום! (עובד בקארטינג נתניה)

מומלץ בחום ולדעתי קארטניג נתניה מספק את המסלול הכי טוב והכי טכני

אז שווה לבדוק!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

המסלול הכי טוב ?

הוא הכי קטן והכי קופצני. הכלים שם סבבה אבל המסלול לא.

עכשיו לבחור שפתח את השירשור, שמע:

הרעיון ב"קורס מירוצים" שכזה הוא ללמוד עקרונות נהיגה נכונים. אני מכיר כמה מדריכים בקורסים כאלה, חלקם טובים יותר וחלקם פחות...

העניין הוא שיש קורסים שמלמדים בהם איך לנהוג מהר על מסלול ספציפי וזה לא נכון, כי ברגע שאותו אדם הולך לנסוע על מסלול אחר, הוא לא טוב בהרבה מכל אחד אחר שהולך לשם.

קורס שאני יכול להמליץ עליו בלב שלם, זה בפרוקארטינג רחובות, והמדריך הוא איציק מנשה. הדגש על המדריך, שים לב.

אני ראיתי איך הוא מעביר את הקורס, ואני חושב שאם יש לך ראש על הכתפיים (משמע קליטה טובה) אתה תצא משם נהג טוב וחכם.

המחירים אם איני טועה נעים בסביבות ה-300 ש"ח, בכל המסלולים.

איך שלא יהיה, אני מאחל לך קורס פורה ומהנה (איפה שתבחר לעשות אותו), וחג אורים שמח !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני עברתי קורס נהיגת קארטינג במסלול בנתניה, כבר כתבתי על כך בעבר אבל אני אחזור שוב:

הקורס עלה בסביבות 300 ש"ח, ונמשך כמה שעות.

בקורס לומדים הרבה תיאוריה על הקארט, חוקים, קווים נכונים, בלימה ונוהגים די הרבה (כאב ידיים מובטח בסוף הקורס :-) ).

בכל מקרה, בתור מישהו שלא נהג לפני כן אף פעם על קארט, הקורס בהחלט פתח לי את העולם הכיפי הזה, ובהחלט עזר לי לקבוע זמנים לא רעים (כמובן שחשוב גם להמשיך להתאמן).

למרות שהמסלול בנתניה קטן יחסית, הוא מאוד טכני ואינו כולל כמעט ישורות ארוכות (בעצם בכלל לא).

המדריך בקורס היה נפלא והסביר את החומר בצורה מאוד מעניינת.

לסיכום, אני ממליץ על הקורס בקארטינג נתניה.

יונתן.

פורסם

כביש ציבורי לא נועד למירוצים, ולכן "קורס נהיגת מירוץ", ולא משנה על איזה כלי, הוא לא רלוונטי לכביש.

על הכביש נוהגים בזהירות, על המסלול נוהגים במהירות מקסימלית.

אם אתה רוצה להיות נהג טוב ובטוח יותר - לך לקורס נהיגה מתקדמת.

מקווה שעניתי על שאלתך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

המדריך בקארטינג רחובות פטיש רציני!!!

המסלול שם גם די מהנה..

ומר בחור יקר, עדיף שלא תנסה את כישוריך ב"נהיגת מירוצים" על הכביש.

חבל על הרישיון, ואם מזה לא אכפת לך, אז חבל על החיים,

וגם אם מזה לא אכפת לך, פחחות עולה הרבה כסף..

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

לא עברתי קורס, אבל עבדתי שם יומיים(ואז לא הסתדר בגלל השבתות..)

עובד אחר (ארנון) עבר את הקורס והתלהב מאוד...

חוצמזה שאיציק אחלה בנאדם ונהג עוד יותר...

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

שלום שמי חגי ממגה קארטינג פ"ת

מחיר קורס אצלנו הוא 300 ש"ח בדומה למסלולים האחרים

לפרטים נוספים אתה מוזמן ליצור קשר בה"פ

או לבוא למסלול להתרשם

בכל מקרה ברוך הבא לעולם הקארטינג ובהצלחה

פורסם

אני זה שמעביר את הקורסים בנתניה ,

מחיר קורס הוא 300 ש"ח .

הדגש אצלי זה יותר על איך לקחת סיבובים , מה קורה בקארט מבחינת העברות משקל לכל סיבוב , מה קורה בבלימה / האצה וכו'...

לא רק לקארטינג אצלנו אלא בסיבובים בכלל !

אח"כ אני מסביר אישית על המסלול אצלנו , תוך כדי הליכה עליו

בשלב הזה 90% מהחברה כבר עונים לי לבד איך צריך לקחת...

( אני מורה טוב :wink: )

כ- 4 שעות של קורס עיוני + מעשי

הדרכה + מירוץ בין כל ה"תלמידים"

אני גם מעלה אותם לאחר הכל לעוד מקצה נגד כיוון התנועה ואז גם יכול לראות אם הם למדו איך לקחת את הסיבובים החדשים .

אני כמובן מתקן אותם על המסלול ( אני מודיע להם מראש שיצפו לראות צל על המסלול שצורח להם מאיפה להיכנס ומאיפה לצאת... )

יתרון , אני דיי קדקדן ומקפיד שכל אחד יידע אישית איך לקחת כל סיבוב כמו בספר ! ( לא אוהב כיסטוחים ונהיגה "שכונתית" )

חיסרון , אני דיי נודניק ( עם דגש על די נודניק )

לילה טוב , יאשה שהגננת כרמלה בטח מתמוגגת מאושר....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...