Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני זה שמעביר את הקורסים בנתניה ,

מחיר קורס הוא 300 ש"ח .

הדגש אצלי זה יותר על איך לקחת סיבובים , מה קורה בקארט מבחינת העברות משקל לכל סיבוב , מה קורה בבלימה / האצה וכו'...

לא רק לקארטינג אצלנו אלא בסיבובים בכלל !

אח"כ אני מסביר אישית על המסלול אצלנו , תוך כדי הליכה עליו

בשלב הזה 90% מהחברה כבר עונים לי לבד איך צריך לקחת...

( אני מורה טוב :wink: )

כ- 4 שעות של קורס עיוני + מעשי

הדרכה + מירוץ בין כל ה"תלמידים"

אני גם מעלה אותם לאחר הכל לעוד מקצה נגד כיוון התנועה ואז גם יכול לראות אם הם למדו איך לקחת את הסיבובים החדשים .

אני כמובן מתקן אותם על המסלול ( אני מודיע להם מראש שיצפו לראות צל על המסלול שצורח להם מאיפה להיכנס ומאיפה לצאת... )

יתרון , אני דיי קדקדן ומקפיד שכל אחד יידע אישית איך לקחת כל סיבוב כמו בספר ! ( לא אוהב כיסטוחים ונהיגה "שכונתית" )

חיסרון , אני דיי נודניק ( עם דגש על די נודניק )

לילה טוב , יאשה שהגננת כרמלה בטח מתמוגגת מאושר....

אלוהים אדירים :!:

ההודעה שלך כל כך מפוארת ומחמיאה לעצמך שאם לא הייתי מכיר אותך אז לא הייתי הולך אליך ...

אבל אני מכיר אותך ולכן אפרט את רשמי ...:

אני מכיר מספר מקומות לקרטינג:

פתח תקווה, אשדוד, נתניה, הרצליה וזהו בינתיים ...

מכל המקומות הכי טובים בעניי הם נתניה ופתח תקווה. בגלל השילוב של קארטים טובים ומסלול מהנה.

אבל לנתניה יש יתרון גדול בשל העובדים שם ובעיקר בגלל יאשה. המדריכים שם נחמדים מסבירים ומלאי רצון טוב, בעיקר לנהגים רציניים.

אני עברתי את הקורס נהיגה שלי בנתניה, לקחתי לשם את כל שלושת האחים שלי, שתי החברות האחרונות שלי, ההורים שלי וכמה חברים וממליץ גם לאחרים. בחום :!:

לכו ותהנו.

ולאלו שכבר מכירים את נתניה, נסו גם את פתח תקווה. נחמד שם ... (-:

פורסם

בנתניה יש 2 בעיות:

המסלול עצמו קטן מאוד וקופצני מאוד. נכון שהוא ותיק (כ-7 שנים אם איני טועה) אבל זה עומד לרעתו...

המחיר יקר ב-10 שקלים מכל המסלולים האחרים (שעד עכשיו אף אחד לא הסביר לי למה)

אגב, חבר סיפר לי שהמסלול באשדוד נסגר. זה אומר שהמסלול הכי דרומי כרגע הוא רחובות...

נקווה שיפתחו עוד מסלולים ולא ההפך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...