Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכשירים בסיסיים של קנווד באותה רמה אפשר לרכוש באזור 350 שח

רמקולים קוואסליים של פיוניר ? באיזה דגם מדובר ?

עלות ההתקנה.? תלוי באיזה רכב ,האם יש צורך במסגרת רדיו.?

קשה לענות על השאלה הזו.

פורסם

אני מבין את הבעייתיות בשאלה מפאת חוסר מידע.

אז ככה, על צורך במסגרת הוא לא דיבר איתי. לגבי המערכת עצמה בדקתי בזאפ והמחיר הכי זול שהיה שם תואם למחיר שהוא הציע לי, אני מניח שאפשר למצוא גם מערכת טובה בחצי מזה.

רמקולים הוא לא ציין סוג אלא רק אמר שזה רמקולים לדלת. אני מניח שזה רמקולים פשוטים של 50 שקל, כי המערכת הולה 600 והתקנה אני יודע שזה מינימום 100 שקל

הרכב שלי זה פיגו 206+ שנת 2011.

אני מניח שבשלב זה אני יכול להסתפק ברמקולים שמובנים ברכב ולקנות רדיו ללא דיסק מה שיוזיל את המחיר שלו, האם אני אוכל להתקין בעצמי?

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על Kenwood KDC161URY המחיר מופרז עבור הדגם הנ"ל ישנם דגמים באותה רמה

ואפילו קצת יותר טובים שנימכרים ב 350 שח כמו למשל Kenwood KDCU3056 במחיר של 600 שח

אתה יכול לרכוש מכשיר של קנווד הרבה יותר טוב כמו Kenwood KDCU559BT.

אם זה מסגרת התקציב שלך ,אני ממליץ לך על רדיודסיק באזור 350 שח כמו זה שציינתי

או מומלץ אחר כמו Pioneer DEHX2750UI רמקולים קוואסליים מקדימה באזור 100 שח כמו Pioneer TS G1614R

ורמקולים 6X9 על המגש האחורי באזור 200 שח כמו Pioneer TSA6965S.

פורסם

מעולה, אני אלך על ההמלצה שלך :)

לגבי ההתקנה אני יכול להתקין לבד ואם לא כמה צריכה להעלות לי התקנה אצל מתקין מקצועי?

פורסם

אני לא יודע מה רמת הידע שלך בהתקנות אבל אם לא ביצעתה עבודה כזו בעבר אני מציע לך להגיע למתקין מנוסה.

לכל בעל מקצוע יש תמחור משלו ,אני מציע לך להרים מספר טלפונים ולבצע סקר שוק.

• תוכן חדש...